Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardaya 25 vermek çokta mantıksız olmaz ho
Hem 1 yıl sözleşmesi var hemde takımda düşünüyorlarsa gelecekte şuan niye bırakıyorlar Juvenin buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.Bonservisiyle geleceğini düşünüyorum
seneye falan bi ffp cezasiyla karsi karsiya kalabiliriz. En iyi kadroyu kurup hazir tutmak ŞART
abv asamoah
işi riske atmayalim yokuşa sürmeyelim kaliteli birkac adam daha alalim diyorum benartık alacağımız en büyük ceza fb ve bjk gibi sattığın kadar al olur....zaten 2-3 tansfer daha yaparsak gelecek sene 2-3 serbest kalan oyuncu alırsın hiç zorlamaya gerek olmaz
işi riske atmayalim yokuşa sürmeyelim kaliteli birkac adam daha alalim diyorum ben
abv asamoah
daha genç isimler olursa daha güzel olur ya. Hem dedigin tur ceza gelirse zorlanmayiz satışlar sayesinde.ya özellikle Asamoah gelsin zaten o zaman kadroda 9 tane iskelet yüksek kalite oyuncu oluyor kayseri maçında gördük Tolga,Garry,Linnes rotasyonda katkı verecekler bariz biçimde bütçeyi zorlamadan Asamoah dışında mesela bedava Welliton+kiralık stoper yapılabilir
Yalnız Garry görüşümün arkasındayım yani genel olarak en fazla bizde yedek olur. Ancak Garry ile çok pozisyon buluruz kontra ataklarında.