Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Asamoah transferi ile ilgili görüşmeler var, resmiyet kazandığında açıklayacağız"

Dursun Özbek: "Uçakları indirdik, şimdi uçakları kaldırma zamanı. Takımdan ayrılan isimler olacak"

Dursun Özbek: "Tudor ve takımla konuştuk, herkes oldukça mutlu. 2000 ruhunu yakaladık, hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız"

Dursun Özbekkkkkkkkkkkkk

Hea doğru ama kiralık alabileceğimiz bir opsiyon olması lazım öyle bir infoda belirtmiş twitinde,Janssen bu tanımlara uygun,Wellitonu bekleteceklerdir bence ilk opsiyon değildir
Bize vermezler yav o adamı. 20 küsür para verip almışlardı Hollanda'dan. Bekledikleri performansa ulaşamadı ama zaten geçen yıl epey şans buldu. 35 küsür maça çıktı. Bize kiralamazlar. En kötü rotasyonda kullanırlar veya başka bir yere kiralarlar. O adam o kadar düşmedi daha. Welliton'u kaçırmasınlar, beleş adam bir kere. Rotasyonda 10 numara iş yapar.

Uğur Karakullukçu: Spianazzola, Juventus'a geri dönmek istiyor ve hatta isyan bayrağını çekti. Atalanta idmanlarına bile çıkmıyor.

abv asamoah

Dursun Ozbek: "Taraftarlarımız yeni transferlerden sonra oynanan oyundan çok mutlu oldu. Onları daha da mutlu etmek için transfer hamlelerimiz sürecek.

Bu transferleri ozbek brotherslarin yapma ihtimali yok

Cenk tudor emre uclusunun eseri

Şu De Jong,Cavanda,Çamdal,Gümüş gibilerden bir an önce kurtulmak lazım hangi beyinsiz alacak bunları o da ayrı bir sorun

Bize vermezler yav o adamı. 20 küsür para verip almışlardı Hollanda'dan. Bekledikleri performansa ulaşamadı ama zaten geçen yıl epey şans buldu. 35 küsür maça çıktı. Bize kiralamazlar. En kötü rotasyonda kullanırlar veya başka bir yere kiralarlar. O adam o kadar düşmedi daha. Welliton'u kaçırmasınlar, beleş adam bir kere. Rotasyonda 10 numara iş yapar.

Omar Niasse ho diyeceğimiz günler yakın gibi hissediyorum
Kiralık:+
İngiltere:+
Stili farklı:+
Kanat-Forvet:+

gerizekalı, yüksek değil adamın maaaşı mal mısın anlamıyormusun? ha kendini mal olarak görmemen de ayrı bir sıkıntıda ben sana söyleyeyim muhtemel okul bile bitirememiş olabilirsin ÖZÜR DİLERİM SENDEN SUÇ BENDE SENİN GİBİ KAFASIZLARA LAF YETİŞTİRİYORUM.
Sen benim seviyeme çık da ondan sonra okuldan falan bahset ahahaha ezik ve kompleksli olduğun her halinden belli.

3 kere yazdım yine anlamadın neden çünkü kafan basmıyor ee normal şaşırmadım. Adamın maaşına yüksek demedim yüksek maaş ister dedim bonservisi yok diye keza Avrupa kulüpleri maaşa daha çok takar dedim başta ama sen malsınki anlamıyorsun.

Git kumda falan oyna oyuncaklarınla, çoluğuna çocuğuna yazık kendin gibi yetiştirme bari onları.

öyle bir sorunu mu varmış?
yıllık 3 milyondan aşşağı maaş ile biz o adamı alamayız.
bu parayı başka bir avrupa kulubu versin birde tabi ilk 11 de garanti oynayacak olsun o zaman işler değişebilir.
İroniydi.

Ama ne güzel dedin bak ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama işte bazılarının kafası basmıyor bir de senin mesajını beğenmiş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt