Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulu johann ?❤

5a65964b0c6b21252f1e2123199d2e45.jpg

TapaTalK

2 sene sonunda kadro kurmayı öğrendi
2 sene sonunda basın önünde konuşmayı öğrendi
2 sene sonunda taraftarı dinlemeyi öğrendi

Hani aysal'a giydiriyodun ya başkan işte onun kıvamına geldin onun için büyük konuşmayacaksın.

TapaTalK
Bu aysalin tam tersi versiyonu
O basta iyiydi sonra sıvadı
Bu başta sıvadı sonra toparladı

sen benim seviyeme çık da ondan sonra okuldan falan bahset ahahaha ezik ve kompleksli olduğun her halinden belli.

3 kere yazdım yine anlamadın neden çünkü kafan basmıyor ee normal şaşırmadım. Adamın maaşına yüksek demedim yüksek maaş ister dedim bonservisi yok diye keza avrupa kulüpleri maaşa daha çok takar dedim başta ama sen malsınki anlamıyorsun.

Git kumda falan oyna oyuncaklarınla, çoluğuna çocuğuna yazık kendin gibi yetiştirme bari onları.

bu anlamiş halin he komik!!! Sanki sen 4 vereceksinde adamlar senden az verecek. 13 milyon bonservis 3 milyon maaş verebilecek ama 4-5 milyon bonservis 3 milyon veremiyecek ki iyi adam olduğu konusunda sikintimiz yok. O zaman sorun ne diye sorup belki karakter sorunu olma ihtimaline verdiğn cevaplar ortada kit kardeşim. Gelelim eziklik konusuna, yine gülünecek cümlelerle bom boş bir insan olduğunu gün yüzüne çikarmişsin o yüzden arada bir dişari insan içine çik nefes al ekran önünde yok etme bedenini.

bu anlamiş halin he komik!!! Sanki sen 4 vereceksinde adamlar senden az verecek. 13 milyon bonservis 3 milyon maaş verebilecek ama 4-5 milyon bonservis 3 milyon veremiyecek ki iyi adam olduğu konusunda sikintimiz yok. O zaman sorun ne diye sorup belki karakter sorunu olma ihtimaline verdiğn cevaplar ortada kit kardeşim. Gelelim eziklik konusuna, yine gülünecek cümlelerle bom boş bir insan olduğunu gün yüzüne çikarmişsin o yüzden arada bir dişari insan içine çik nefes al ekran önünde yok etme bedenini.
Bak bir daha yazayım Kjaer daha iyi oyuncu piyasası da fazla. Tekte anlamadığın belli oldu demin zaten.

Ha mevzu reel hayatsa sen benim sıçtığım bok olamazsın, kendi kendine varsayımlara girme boşuna.

Türkçe kursuna falan git de dilini geliştir biraz hem yorucu yazıyorsun hem bir ton hatan var.

Dursun Ozbek: "Taraftarlarımız yeni transferlerden sonra oynanan oyundan çok mutlu oldu. Onları daha da mutlu etmek için transfer hamlelerimiz sürecek.

2 3 tane itin köpeğin laflarından etkilenmedi. Harbiden tebrik ediyorum. Yaptığı bazı şeyler yüzünden protesto ettim pişman değilim yapsa gene ederim ama bu şekildede devam ederse tebrik etmeyide eksik edemem hakkını vereceksin her zaman.

Dursun Özbek: "Asamoah transferi ile ilgili görüşmeler var, resmiyet kazandığında açıklayacağız"

Dursun Özbek: "Uçakları indirdik, şimdi uçakları kaldırma zamanı. Takımdan ayrılan isimler olacak"

Dursun Özbek: "Tudor ve takımla konuştuk, herkes oldukça mutlu. 2000 ruhunu yakaladık, hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız"

Dursun Özbekkkkkkkkkkkkk
Nerde dedi bunu

Nazifoglu baskana transfer yapalım demiş kabul etmemiş
Şimdi yapıyor diye saldırıyor

Dursun Özbek: "Asamoah transferi ile ilgili görüşmeler var, resmiyet kazandığında açıklayacağız"

h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt