Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.457
- 8.802
- 1.698
ooo dursuncu seni, vizyonsuz, 1 transfere yalamaya başladın bile.
şaka bi yana gül geç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooo dursuncu seni, vizyonsuz, 1 transfere yalamaya başladın bile.
şaka bi yana gül geç.
Bir sürü şans verdi hamza özellikle kupa maçları ve dönüşlerindepandev her türlü fayda saglardi bize
hamza üstünde durmadi hic
cemali icin de aynisi gecerli
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Taraftarı olduğum için demiyorum, Galatasaray'da oynayan yabancı futbolcularda genel olarak bu sevgi mevcut.
Unutamıyorlar, ayrıldıktan sonra neredeyse fanı oluyorlar kulübün.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'de ise bu tür şeylere pek rastlamıyoruz. Hatta ben hiç hatırlamıyorum.
Alnitak Alnilam Mintaka
Tabii 112 yıllık kulüp tarihinde, gele gele Denge Dengeoğlu'na denk gelmiş olmalarını da es geçmeyelim.Pandev'i ve Dzemali'yi bitiren yabancı kuralıydı.
Hiç oynaması da gerekmiyo aslında.Taraftarı olduğum için demiyorum, Galatasaray'da oynayan yabancı futbolcularda genel olarak bu sevgi mevcut.
Unutamıyorlar, ayrıldıktan sonra neredeyse fanı oluyorlar kulübün.
Beşiktaş ve Fenerbahçe'de ise bu tür şeylere pek rastlamıyoruz. Hatta ben hiç hatırlamıyorum.
Alnitak Alnilam Mintaka
guti flnda varHoijdonk, Alex ve Nouma aklıma ilk gelenler senin tezini çürüten.
la yok nere sans verdiBir sürü şans verdi hamza özellikle kupa maçları ve dönüşlerinde
Tabii 112 yıllık kulüp tarihinde, gele gele Denge Dengeoğlu'na denk gelmiş olmalarını da es geçmeyelim.
Alnitak Alnilam Mintaka
Hoijdonk fenere şikeci dedi nasıl sevgi oHoijdonk, Alex ve Nouma aklıma ilk gelenler senin tezini çürüten.
Onlar kulüp ile efsane olanlarHoijdonk, Alex ve Nouma aklıma ilk gelenler senin tezini çürüten.
Onlar da tam tersi.Yabancılardaki sadakatin %5 i türk futbolcularnda yok abi
Ligte saçma sapan goller kaçırdı çok iyi biliyorumla yok nere sans verdi
üstünde bile durmadi anca kupa maclarinda oynatti
1 ay boyunca üstünde durup fizik olarak hazirlasaydi rahat oynardi o takimda
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Hoijdonk fenere şikeci dedi nasıl sevgi o
Iyi araştırÖyle bir şey duymadım ama instagramında sürekli Fener ve İstanbul ile ilgili paylaşımlar yapıyor, bu da senin söylediğini çürütüyor.
Carlos kjaer ortega bunlarida ekleKimileri elmander gibi adamdır kimileride fenerden para kazanıp gittikten sonra türkiye ligini küçümsüyen nani gibi yavşaktır
ayakta duracak hali olmadigini diyorum isteLigte saçma sapan goller kaçırdı çok iyi biliyorum
Ayakta duramıyordu
Adamın oyunculuğuna lafimiz yok
Konu o ise lazio inter dönemlerini bilirim
Alex olsun bi zahmet, adamın heykelini diktiler.Hoijdonk, Alex ve Nouma aklıma ilk gelenler senin tezini çürüten.