Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarı olduğum için demiyorum, Galatasaray'da oynayan yabancı futbolcularda genel olarak bu sevgi mevcut.
Unutamıyorlar, ayrıldıktan sonra neredeyse fanı oluyorlar kulübün.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de ise bu tür şeylere pek rastlamıyoruz. Hatta ben hiç hatırlamıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Alex Fenerin efsanesi değil mi yaw

Hayır Garry oynasın mesela. Uçmayin işte, daha ne kadar adam alınsın? Ayaklarımız yere basmalı. Menajer oyunu değil bu 20 transfer yap. Para olsa neyse.

Sana katılıyorum da yere basması falan kalmadı çoktandır havalardayız zaten.Bonservis özelinde değil ama maaş konusunda iyice ileriye gittik,2 milyonun altında alan hiçkimse kalmadı takımda.

Umarım divan dursunu olumsuz etkilememiştir sol kanat yedek forvet ve stoperde alırız uzun lig maratonunu gomisin malum hastalığını serdarın sakatlıklarını ahmet çalıkın çöp oluşunu düşününce bunlar şart oğlu şart

Aslolan Galatasaray'dır

Vidayı dediğim üzere Ocak için düşünmeye başlamışız mantıklı bir tercih olduğunu belirtmeliyim,Kieve en az 5 gömerdik bonservisi içün

Asamoah+Wellitona fitim şu çöpleri dehleyin yeter
Welitton gelmesin,gecen yine yollarda iken radyospor dinliyordum,kayseri baskani çıktı,biz yasal başvuru yaptık bize sormadan alan olursa futbolcumuzu ayartmaktan fifya gideriz vs dedi,serbest kalma bedeli 2,5 mus ama kendileri ile gorusen takimlara bir.miktar alti icin gorusuyorlarmis,spiker sordu Galatasaray var mi bunlarin arasinda diye,başkan yok dedi ozetle Welliton icin ikinci bir ambrabat kazigina hiiiic gerek yok ki Ambro gencti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8jk lilerin hemen hemen hepsi Galatasaray ı Fenerbahçe ile kardeş yaptık diyor. Ancak anlamadıkladı şu Galatasaray ve Fenerbahçe bu ligin real madridi ile barcelonasıdır 8jk ise atletico madrididir. 8jk atletico gibi arada bir başarı yakalar ezikliğinden dolayı Galatasaray ile tartışıyorsa Galatasaray bitti der Fenerbahçe ile tartışıyorsa Fenerbahçe bitti der. 8jklilerin bu söylemleri bile bizim ve fenerin büyüklüğünü gösterir. Benim kanım bu seneden sonra bir 8 sene daha 8jk göremeyiz zaten 8 i de severler.

Aslolan Galatasaray'dır

Welitton gelmesin,gecen yine yollarda iken radyospor dinliyordum,kayseri baskani çıktı,biz yasal başvuru yaptık bize sormadan alan olursa futbolcumuzu ayartmaktan fifya gideriz vs dedi,serbest kalma bedeli 2,5 mus ama kendileri ile gorusen takimlara bir.miktar alti icin gorusuyorlarmis,spiker sordu Galatasaray var mi bunlarin arasinda diye,başkan yok dedi ozetle Welliton icin ikinci bir ambrabat kazigina hiiiic gerek yok ki Ambro gencti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bir şeyi bende duyduydum,Asamoah+hücumcu bekliyorum zaten muhtemelen Welliton son opsiyondur,İngiltereden bir forvetle ilgileniyoruz galiba ilk etapta

8jk lilerin hemen hemen hepsi Galatasaray ı Fenerbahçe ile kardeş yaptık diyor. Ancak anlamadıkladı şu Galatasaray ve Fenerbahçe bu ligin real madridi ile barcelonasıdır 8jk ise atletico madrididir. 8jk atletico gibi arada bir başarı yakalar ezikliğinden dolayı Galatasaray ile tartışıyorsa Galatasaray bitti der Fenerbahçe ile tartışıyorsa Fenerbahçe bitti der. 8jklilerin bu söylemleri bile bizim ve fenerin büyüklüğünü gösterir. Benim kanım bu seneden sonra bir 8 sene daha 8jk göremeyiz zaten 8 i de severler.

Aslolan Galatasaray'dır

Stadları var,eskisi gibi mali anlamda çöplük değiller gelirleri daha fazla.8 sene olmasa da 3-4 senede bir şampiyon olurlar.

Aslolan Galatasaray'dır

bu yıl hadlerini biz bildireceğiz Allahın izniyle.

Aslolan Galatasaray'dır

Fiko giderse eski hallerine dönerler

Fiko onlara ilaç gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt