Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah için sinerjiiiiiii

:gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak:

Mehmet Demirkol: "Riekerink'e sorsan 'Bana da bu takımı verseler ben de oynatırım. Verdiler de oynatmadık mı ?' der."

abv asamoah

mevzu şu rikerink efendi maşası yiyip de o oyuncuları aldıramazdı ya da aldırmak istemezdi yerine evladlarını oynatırdı.

Bugün daha kadro yapmadım..
#Addetendir

c55303bdb1e93883f91fb8c4e015f62c.jpg

Fikoyla ilgisi yok dursun ve aziz sayesinde şampiyon oldular 2 sene hakemleri de es geçmeyelim

Aslolan Galatasaray'dır

Sadece şampiyonluktan bahsetmiyorum. Adamların transfer politikası, hoca tercihleri filan da iyi. Bizim çöp ilan ettiğimiz topçular için milyonlarca avro kazanabiliyorlar. Ersan ve Atinç icin ne kadar € kazandıklarına bak mesela

bjk zorunluluktan iyi yönetiliyor. zaten batıklardı. o yüzden ne yapsalar olumluymuş gibi görünüyor yada olumlu etki ediyor daha kötüsü olamazdı zaten yıldo sonrası onlar için.

Aslında iyi yönetildikleri yok mitroviç franco boyko ve ismi aklıma gelmeyen bir kaç adama paralara yatırdılar fos çıktı şampiyon olamasalardı bunlar gün yüzüne çıkardı olunca halı altına gitti iki başarısızlık gelsin tekrar çıkar bunlar 8jk nin en büyük şansı dursun ve azizdir onlar takımlarını iyi yönetemeyince mantar gibi 8jk ve başakşehir ortay çıktı

Aslolan Galatasaray'dır

Aslında iyi yönetildikleri yok mitroviç franco boyko ve ismi aklıma gelmeyen bir kaç adama paralara yatırdılar fos çıktı şampiyon olamasalardı bunlar gün yüzüne çıkardı olunca halı altına gitti iki başarısızlık gelsin tekrar çıkar bunlar 8jk nin en büyük şansı dursun ve azizdir onlar takımlarını iyi yönetemeyince mantar gibi 8jk ve başakşehir ortay çıktı

Aslolan Galatasaray'dır

yıldo sonrası iyi yönetiliyorlar yıldo dönemi kötü yönetiliyorlardı olmayan paraları harcıyorlar abuk sabuk transferler yapıyorlardı göz var nizam var kardeşim kimsede burda real madrid gibi yönetiliyorlar demiyor hani neye göre kime göre iyi? bjk standardı için iyi bir yönetime sahipler bjk kim ki allah aşkına şu başarılar bile rüyaydı bunlar için aziz dursun v.s diye küçümsenecek bir durum yok demekki sen o kadar bile yönetilemiyorsun üzülmemizi gerektiren bir durum bu.

Son düzenleme:
Sadece şampiyonluktan bahsetmiyorum. Adamların transfer politikası, hoca tercihleri filan da iyi. Bizim çöp ilan ettiğimiz topçular için milyonlarca avro kazanabiliyorlar. Ersan ve Atinç icin ne kadar € kazandıklarına bak mesela

Mitroviç franco boyko ve ismini hatırlamadığım bir kaç adama paraları gömdüler buna rağmen kaleci ve defans sorunları devam ediyor. Şampiyon olamasalardı bu batık transferlerden dolayı eleştiri yerlerdi başarı gelince halı altına gitti. Atınç olayında bir nane dönmüş olabilir atıncı bedava verseler kimse almaz o kadar kötü bir oyuncu bir de ersan ve atınç gibi adamlar yüksek bonservise gidiyorlar ne hikmetse 1 yıl sonra eski takımlarına kiralanıyorlar akıl alır gibi değil

Aslolan Galatasaray'dır

Sadece bugünü düşünürsen evet iyi yönetiyorlar gibi sportif anlamda.
Yarını ne olacak peki? Veya yarınlar adına yöneticilik projeleri kulüp adına?
Ayrıca iyi yönetilen kulüp ilk defa bu sene zarar etmeyerek 4 milyon TL gibi Ultra yüksek kar etmiş pehhh.
Yarın şampiyon olmasın bu ucuz kurduğu kadrolarına rağmen zararları minimum 100 milyon TL ki buda iyi niyetli hesap olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt