Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
37d2fc2fbad9bbcc5ef6eff2b0d19a3e.jpg

abv asamoah

"kahrolsun yasaklar yaşasın anarşizm"

qWzZqR.jpg

Mitroviç franco boyko ve ismini hatırlamadığım bir kaç adama paraları gömdüler buna rağmen kaleci ve defans sorunları devam ediyor. Şampiyon olamasalardı bu batık transferlerden dolayı eleştiri yerlerdi başarı gelince halı altına gitti. Atınç olayında bir nane dönmüş olabilir atıncı bedava verseler kimse almaz o kadar kötü bir oyuncu bir de ersan ve atınç gibi adamlar yüksek bonservise gidiyorlar ne hikmetse 1 yıl sonra eski takımlarına kiralanıyorlar akıl alır gibi değil

Aslolan Galatasaray'dır

Ben dünyada kazığı olmayan futbol kulüp bilmiyorum.

Son düzenleme:
a9ef771a7f4223ec333d5a716b755fd7.jpg

hersey bu allahin cezasi uğursuz yuzunden oldu. Nereye gitse kurutuyor allahin belasi. Bunun yüzündenmis hersey ugursuz.. malagayida küme düşürecek... bu gitti bahar geldi

abv asamoah

Aslinda adettendir asamoah maci tribünden izlemesi lazim yarin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

edit

abv asamoah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jason Denayer: "Transfer için çok seçeneğim var. Net konuşmak istemiyorum. İlerleyen günlerde açık ve net konuşacağım." (Sporx)

abv asamoah

totem yapıyorum bunu yapinca transfer olumlu sonuçlaniyor. Bugün yaptım dursun açıklama yaptı, juve spinazzolaya yeni teklif yapti... tamamen totem.. bundan önce de Feghouli'de işe yaradı

abv asamoah

P.tesi günü ben tolga ya küfür ederken golü attı,sonra maç boyu hepsine salladım (affetsinler beni)

bunun gibi bir şey işte

7 milyon Asamoah için hiçbir şey değil yıllık ücreti de iyi. Temmuzda almaya kalksan 10 m euro'dan aşağı satmazlardı
Edit: zaten temmuzda alamadık :)

P.tesi günü ben tolga ya küfür ederken golü attı,sonra maç boyu hepsine salladım (affetsinler beni)

bunun gibi bir şey işte
ben ne zaman bu maçı rahat yeneriz yazsam puan kaybı yasadik gecen sene sırf bu yüzden yorum yapmamıştım uzun bir süre. :D
Tolga ciğerci gol atar yazdim öylesine adam atti :D artik tahmin yaparken dikkatli yapıyorum

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt