Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mitroviç franco boyko ve ismini hatırlamadığım bir kaç adama paraları gömdüler buna rağmen kaleci ve defans sorunları devam ediyor. Şampiyon olamasalardı bu batık transferlerden dolayı eleştiri yerlerdi başarı gelince halı altına gitti. Atınç olayında bir nane dönmüş olabilir atıncı bedava verseler kimse almaz o kadar kötü bir oyuncu bir de ersan ve atınç gibi adamlar yüksek bonservise gidiyorlar ne hikmetse 1 yıl sonra eski takımlarına kiralanıyorlar akıl alır gibi değil
Aslolan Galatasaray'dır
Mevzuat büyüklük değil; önemli olan işlevi.
![]()
totem yapıyorum bunu yapinca transfer olumlu sonuçlaniyor. Bugün yaptım dursun açıklama yaptı, juve spinazzolaya yeni teklif yapti... tamamen totem.. bundan önce de Feghouli'de işe yaradı
totem yapıyorum bunu yapinca transfer olumlu sonuçlaniyor. Bugün yaptım dursun açıklama yaptı, juve spinazzolaya yeni teklif yapti... tamamen totem.. bundan önce de Feghouli'de işe yaradı
abv asamoah
Ha ..... sende anlamışsındır umarımAferin düzelme var.
abv asamoah
Mekanda izleyeceğim sevilisiniaksam bjkye basarlar mi gencler ne diyorsunuz
ben ne zaman bu maçı rahat yeneriz yazsam puan kaybı yasadik gecen sene sırf bu yüzden yorum yapmamıştım uzun bir süre.P.tesi günü ben tolga ya küfür ederken golü attı,sonra maç boyu hepsine salladım (affetsinler beni)
bunun gibi bir şey işte
Mekanda izleyeceğim sevilisini![]()