- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Asamoah için sinerjiiiiiii
:gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak:
:gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Demirkol: "Riekerink'e sorsan 'Bana da bu takımı verseler ben de oynatırım. Verdiler de oynatmadık mı ?' der."
abv asamoah
Hala kötü yönetiliyor şunu birisi görse keşkebjk zorunluluktan iyi yönetiliyor. zaten batıklardı. o yüzden ne yapsalar olumluymuş gibi görünüyor yada olumlu etki ediyor daha kötüsü olamazdı zaten yıldo sonrası onlar için.
herkes yararlandı, bizim ki dillendirildi
bunun adıdır işte şerefsizlik
Fikoyla ilgisi yok dursun ve aziz sayesinde şampiyon oldular 2 sene hakemleri de es geçmeyelim
Aslolan Galatasaray'dır
Ndiaye fernando asamoaha bi update lazım... küçük kalmış
bjk zorunluluktan iyi yönetiliyor. zaten batıklardı. o yüzden ne yapsalar olumluymuş gibi görünüyor yada olumlu etki ediyor daha kötüsü olamazdı zaten yıldo sonrası onlar için.
Hala Asamoah bitmemis mi yether
Hacı Gomis'in başı o kadardır zaten yav. Komple sucuk koymalıydın.
Mevzuat büyüklük değil; önemli olan işlevi.Ndiaye fernando asamoaha bi update lazım... küçük kalmış
abv asamoah

Sucukun full versiyonu, bjk ve fb maçlarında çıkacaktır.Hacı Gomis'in başı o kadardır zaten yav. Komple sucuk koymalıydın.

Aslında iyi yönetildikleri yok mitroviç franco boyko ve ismi aklıma gelmeyen bir kaç adama paralara yatırdılar fos çıktı şampiyon olamasalardı bunlar gün yüzüne çıkardı olunca halı altına gitti iki başarısızlık gelsin tekrar çıkar bunlar 8jk nin en büyük şansı dursun ve azizdir onlar takımlarını iyi yönetemeyince mantar gibi 8jk ve başakşehir ortay çıktı
Aslolan Galatasaray'dır
büyük olduklarinida unutmayalim ama.. gölgesinde serinler insan bu kadronun..Mevzuat büyüklük değil; önemli olan işlevi.
![]()
Sadece şampiyonluktan bahsetmiyorum. Adamların transfer politikası, hoca tercihleri filan da iyi. Bizim çöp ilan ettiğimiz topçular için milyonlarca avro kazanabiliyorlar. Ersan ve Atinç icin ne kadar € kazandıklarına bak mesela
Sadece bugünü düşünürsen evet iyi yönetiyorlar gibi sportif anlamda.Sadece şampiyonluktan bahsetmiyorum. Adamların transfer politikası, hoca tercihleri filan da iyi. Bizim çöp ilan ettiğimiz topçular için milyonlarca avro kazanabiliyorlar. Ersan ve Atinç icin ne kadar € kazandıklarına bak mesela