Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün daha kadro yapmadım..
#Addetendir

c55303bdb1e93883f91fb8c4e015f62c.jpg
Puhahahaha. :asd:

Gomis son paylaşımına bakın, maicon, mariano... Şampiyonluk için gereken ortam hazır

Niklas Süle hayvan gibi, böyle bir adam ile nasil basa cikacaksin ikili mücadelelerde.

Bayern formasi altinda 3. topa dokunusu ile gol atti adam :D

Rose sarap esliginde Gokhan Kırdar-Yerine sevemem dinledim simdi Yil 94 universite giris lise son senem,yaşlanmışım be gençler o yillar basta eziyetken mezun olana kadar ve sonraki yil Galatasaray'imin muhtesem zaferleri ile dolu yillar yaşayacağımı tabi ki bilmiyordum,ya o askere gittigim ikinci gun uzun donem asker arkadaslarin burada mac seyredemezsiniz diye astsubayi arkalarina alip beni ve bazı arkadaşlarımı yatakhanede sinirden aglatirken leed rövanş macini bozuk radyodan dinleyisimi ,velhasili zaman cok çabuk geciyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ablamla eniştemin şarkısıydı. Affedersin ama tüm gün dinleyip beynimi zi...di :)

asporda bjki konuşuyorlar

ersen martin q. tarantinoyu andırıyor

Son düzenleme:
TRANSFER - AC Milan, Fiorentina'dan Nikola Kalinic'i €25M'a kadrosuna kattı. (SKY)

Hamza....

abv asamoah

TRANSFER - AC Milan, Fiorentina'dan Nikola Kalinic'i €25M'a kadrosuna kattı. (SKY)

Hamza....

abv asamoah

Aslında hamzayı sportif direktör yapacaksın Galatasaraya yalnız istediklerini almayacaksın kimi almayın derse onu alacaksın şampiyonlar ligini kazanırsın

Aslolan Galatasaray'dır

Yasin Öztekin: "Eğer şimdiki aklım, gençliğimde olsaydı; bu zeka ve üstün yeteneğimle Real Madrid veya Barcelona'da oynuyor olurdum." Böyel bir açıklama yapmış şayet doğruysa eyvah eyvah

Aslolan Galatasaray'dır

[FONT=&quot]Elmander bu akşamki Örgryte - IK Frej Taby maçına üzerinde 'Cim Bom Bom' yazan sarı-kırmızı kramponlarıyla çıkmış.
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt