Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getiremeyecekler, izin vermeeyceğiz çok açık ve net. Size mail kampanyası düzenleyelim diyoruz, GSC devreye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter üzerinden diğer taraftar grupları ile de temasa geçilmeli. Hatta diğer takımların taraftar grupları da katılmalı. Yabancı sınırı gelirse decoder almıyor, maçlara gitmiyoruz kampanyası yapılmalı.

Ufukta gözüküyor yabancı sınırlaması. Mantıklı olup güzel bir metotla bu işi çözebiliriz aslında. Kulüpler birliğinin başında özbek varken. 7+4+sınırsız gibi mesela.

Zaten sınırlama en erken 2021 sezonunda gelir. O yüzden bizim hamlelerimizi iyi oynamamız gerek.
7 ha. Ligde 4 tane büyük denilen takım var demi.
4*4=16 sen bana 16 tane kaliteli yerli lazım sürekli olarak.
Dünyada tüm yerlileri saysak kaliteli olanları 16 yı bulamam galiba.
Alt yapıları tff destek versin bir seviyeye taşısın sonra sınır getirsinler.
Almanya 2000 yılından itibaren alt yapıya 1,5milyar euro yardımda bulundu mesela.
Herifler tesadüfen makine gibi değil alt yapıları

bi rusya da var böyle aptalca sınırlama oyle hatırlıyorum bide bize yapilmaya çalışılıyor. Tamamen aptallık nereden tutarsan tut.. futbol ulan bu dili uyrugu milletimi olur.. iyi olan oynar, iyi olan oynar bitti. Bundesliga'da almanlar nasil catir cutur oynayabiliyorsa serbestliğe ragmen burda da oynayacak evlatlarin. Oynayamiyor mu? Yallah ulan.

abv asamoah

Abi ne artısı yapmayın. Olması gereken maksimum şudur: 2 yıl sonradan başlamak itibariyle ilk 11'de 17 yaş öncesi altyapısını Türkiye'de almış 1 oyuncu, 4 yıl sonra da 1'i kendi altyapısında olmak üzere altyapısını Türkiye'de almış 2 oyuncu şartı konabilir. Bu oyuncuların ırkının da bir önemi olmayacak. İlk 21 içinde de benzer şartları sağlayan 7 oyuncu. Bu kadar basit birşeyi zorlaştırıp duruyorlar.

O sadece bir örnekti. Ama getirecekler ayan beyan belli bu artık. Nabız yokluyor şuan sadece.

Senin dediğin şeylerde mantıklı. Yerli oyuncudan ziyade genç oyuncu şartı daha mantıklı. Yetişmesi kolay olur.

Ama bu tip şeyleri düşünecek kafa yok bizim yöneticilerde.

Burası Türkiye yarın ne olacağını kimse bilemez ama Katarlılar bu kadar yatırım yapmışken sanmıyorum değişeceğini. Hoca yorumcu tayfasının derdi yerli oyuncular varken takımlara daha rahat hükmediyorlardı şimdi ipleyen yok.

Valla ben de oyle dusunuyordum ama bu bariz algi operasyonu renktas
Hem israrla surekli soyluyorlar hem de soyleyenlerin hepsi belli bir cenahta oldugu bilinen medya
Dugmeye basilmis bence

Tüm yabancılar İstiklal Marşı'nı ezberlesin, ezberlemeyen kadro dışı nasıl fikir? :asd22:

7 ha. Ligde 4 tane büyük denilen takım var demi.
4*4=16 sen bana 16 tane kaliteli yerli lazım sürekli olarak.
Dünyada tüm yerlileri saysak kaliteli olanları 16 yı bulamam galiba.
Alt yapıları tff destek versin bir seviyeye taşısın sonra sınır getirsinler.
Almanya 2000 yılından itibaren alt yapıya 1,5milyar euro yardımda bulundu mesela.
Herifler tesadüfen makine gibi değil alt yapıları

Tekrar söylüyorum o sadece bir örnekti. :D Bizim altyapılar için çok iyi bir revizyon şart. 1.5 milyar euro filan yetmez.

@AlviseCagnazzo

#Juventus in coro: "Il mercato dovrebbe finire prima del 31/8". In arrivo altri due giocatori. #Asamoah in uscita: il #Galatasaray attende

pazar günü ile birlikte iki transfer bitirmeyi amaçlıyor juventus.zaten 2 gündür sinyali verdiler.garay ve spinazzola bunlar.asamoah Galatasaraya gider denmiş üstte.

Alvaro Negredo: "Ya ben 3-5 gol atarım dedim *** kim 35 diye çevirdi onu?"

abv asamoah

ULAN OZAN SAÇINI DÜZELTİRKEN YAPIŞTIRMADI MI MODRIC, AL SANA YABANCI SINIRI!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

R. Dilmen: "Yabancı sınırı kalkmalı, herkes istediğini transfer etmeli.Yetenekli futbolcu forma bulur. Serhat gibi Anderlech'e gider" (2015)

...... planlar cizilmeye başlamış

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt