Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca: "Veysel beni çekiyordu ben de kolumu savurdum. Galiba dudağına geldi"

Veysel "Çarpma falan değildi, resmen yumruk attı. Şaka gibi"

abv asamoah

Yetermi yetmez mi bilemem artık. Pat diye hemen olacak iş değil ki bu. Her sene yatırım yap bir şeyler yapacaksın alt yapılara ülke futbolunu ve milli takımı düşünüyorsan.
10-15 sene içinde ülke futbolu bak nerede oluyor ama boşuna yazıyorum. Bir beceremez bunlar. Boş boş konuşuyorlar işte. Tüpçü olan tff Başkanı olan bir federasyondan ne beklenir ki ağa zaten.
Yabancı sınırı getirecekmişler.. Ne milli takımın çözümü olur nede kulüplere. Daha da vahim taraf hedefi olan kulüpleri bitirirsin bu tür hamleyle. Bir kaliteli yerli transfer tutturana kadar ortalama 20-30 milyon euro hatçıyor kulüpler yahu yıllardır.

Tesisleşme ve oyuncu kontrolü çok önemli. Genç oyunculara mutlaka ama mutlaka zihinsel destek sağlayacak kişiler lazım. Psikolog olur yaşam koçu olur her neyse işte. Bizim oyuncular 18 yaşında 1 maç oynasın A takımla hemen bir tarafları kalkıyor.

takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.

Bunda bi sikinti yok bence ucakla Istanbul-Ankara 45 dakika

Yarin Mac 21:45'te hic birsey olmaz,ispanya da falan Mac gunu deplasman yolculugu yapan takimlar var

Erman Toroğlu: "Yıldırım Demirören, Şenol Güneş'e 4 milyon euro vermiş, Şenol Güneş de hayır dememiş"

abv asamoah

laf sokmak icin soylenmis bir cumle gibi gelmedi
daha cok soruyu gecistirme amaclı soylenmis

şenol o lafları dediyse gizlemeye calışırlar ama ilerde birgün mutlaka patlak verir eminim

Şenol Lens yerine Volkan Şen'i, Negredo yerine Burak Yılmaz'ı istedi Fiko şov yapmak için yabancıları getirdi. Pepe'yi de istememiştir ayrıca.

Kaossssss :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt