Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş için " Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir!!!11!! sezonu" açılmış Aspor'dan anladığım kadarıyla. Reji ver tineri ver :asd22:

Vida yakın diyorlar.
Twitter
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yarin osmanli maci hic kolay olmayacak

Kayseri macinda mükemmel oynadik ama yeni takim oldugumuzu unutmamak lazim,zorlanacagiz yarin deplasman oldugu icin

Bu tinerciler niye böyle lan. Medeli modric mi sanıyor nabiyor.
a0606c626eb19307779f9f1e66c4df83.jpg

takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.

Renktaş yorumunu okuyunca Allah Tudor'un yardımcısı olsun dedim bir an. Oyuncu gaz çıkarsa adamdan bilicez. Tabi ki de savunmuyorum hataları vardır ama.

Sanki gece 12 de otele geldiler de sabah saat 5'te mesaiye kalkacaklarmış gibi yazmışız. Bu futbolu çok mu abartıyoruz? Ben bankacıyım bu hantal halimle tüm gün bankada çalışıyorum, akşam halı sahada yardırıyorum.

Bu futbolcuları fazla mı şımartıyoruz ne? 4günde bir maç yapılır mı? 2gün önceden otele yerleştirelim. Gerçekten o kadar şımardılar ki, başarısızlıklarına kılıf olarak bunları gösteriyorlar işin acı yanı biz bile inandık.

Çok futbolcu tanıyorum maç günü öncesi sabaha kadar gece klüplerinde takılan maç bittikten sonra da yine eğlencelere akan. Kaldı ki, Uefa finali öncesi oyuncularımız sabaha kadar uyuyamadıklarını ve birbirlerinin odasında toplandıklarını anlatıyorlar. Kupayı da müzemize getirdiler.

Son düzenleme:
Yarin osmanli maci hic kolay olmayacak

Kayseri macinda mükemmel oynadik ama yeni takim oldugumuzu unutmamak lazim,zorlanacagiz yarin deplasman oldugu icin

Olası kötü sonuca karşı takımı koruma hissiyatı. Teşekkür ediyorum. Bu takım bizim takımımız yıpratmak kendi kendimize zarar vermektir. Takımımıza inanıyorsak destekliyeceğiz sahip çıkıp koruyacağız. Yenilsinler hiç sorun değil ama ellerinden geleni yaptıklarını görelim.

Renktaş yorumunu okuyunca Allah Tudor'un yardımcısı olsun dedim bir an. Oyuncu gaz çıkarsa adamdan bilicez. Tabi ki de savunmuyorum hataları vardır ama.

Sanki gece 12 de otele geldiler de sabah saat 5'te mesaiye kalkacaklarmış gibi yazmışız. Bu futbolu çok mu abartıyoruz? Ben bankacıyım bu hantal halimle tüm gün bankada çalışıyorum, akşam halı sahada yardırıyorum.

Bu futbolcuları fazla mı şımartıyoruz ne? 4günde bir maç yapılır mı? 2gün önceden otele yerleştirelim. Gerçekten o kadar şımardılar ki, başarısızlıklarına kılıf olarak bunları gösteriyorlar işin acı yanı biz bile inandık.

Çok futbolcu tanıyorum maç günü öncesi sabaha kadar gece klüplerinde takılan maç bittikten sonra da yine eğlencelere akan. Kaldı ki, Uefa finali öncesi oyuncularımız sabaha kadar uyuyamadıklarını ve birbirlerinin odasında toplandıklarını anlatıyorlar. Kupayı da müzemize getirdiler.

hocam cift antrenmanli gunler bu sicaklikta yorucu olabiliyor. zor maç olacak orasi kesin 1-1 olasi skor.

hocam cift antrenmanli gunler bu sicaklikta yorucu olabiliyor. zor maç olacak orasi kesin 1-1 olasi skor.

Kesinlikle doğru noktaya temas ediyorsundur renktaşım ama bazı tabuları yıkmak gerekiyor. Başarı için çalışmak şart. Takımın yarısı yeni geldi adaptasyonu da bu antremanlarda sağlayabilirler. Ve diğerlerinden bir tık daha öteye gitmek istiyorsan onlardan biraz daha fazla çalışman gerekiyor. Günde 1km yürüyen insan için 2km yürümek eziyettir. Günde 10km yürüyen bir adam içinde 2km yürümek sanki hiç yürümemiş gibi hisseder. Yani biraz alışkanlık meselesi. Ama söylediğin nokta da doğru. Takımın durumuna göre dozajı ayarlayıp o dozajı aşmadan limitleri zorlamak gerekiyor.

Adam gibi oynasınlar 2-1 yenilsinler ben de kredileri var. Ama adam gibi oynamazlarsa deplesman falan dinlemem yeni çıkan Malatyaspor bunları devirdi diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt