- 2 Temmuz 2011
- 137.899
- 58.789
- 5.488
bizizEvet ilk puan kaybinda bjk'de kaos basladi
fb zaten kaosla basladi, bu sene rakiplerimiz hamsilerle basak fc mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizizEvet ilk puan kaybinda bjk'de kaos basladi
fb zaten kaosla basladi, bu sene rakiplerimiz hamsilerle basak fc mi![]()
400 milyona Messi yi sırtımda taşarım İngiltere ye kadar. 30 yaşında artık.1 mr $ di sanirim.
400müş
1mr olan cr7 miydi..
abv asamoah
Cenk Gönen gittikten sonra;
1- Beşiktaş rezil durumda
2- Galatasaray şaha kalktı
3- Fenerbahçe mahalle takımına yenildi.
abv asamoah
takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.
Yarin osmanli maci hic kolay olmayacak
Kayseri macinda mükemmel oynadik ama yeni takim oldugumuzu unutmamak lazim,zorlanacagiz yarin deplasman oldugu icin
Koyar geceriz rtas ilk yaridan handikap yapariz
Keza taraftarimiz hic deplasman gibi hissettirmeyecek
Yarin osmanli maci hic kolay olmayacak
Kayseri macinda mükemmel oynadik ama yeni takim oldugumuzu unutmamak lazim,zorlanacagiz yarin deplasman oldugu icin
Renktaş yorumunu okuyunca Allah Tudor'un yardımcısı olsun dedim bir an. Oyuncu gaz çıkarsa adamdan bilicez. Tabi ki de savunmuyorum hataları vardır ama.
Sanki gece 12 de otele geldiler de sabah saat 5'te mesaiye kalkacaklarmış gibi yazmışız. Bu futbolu çok mu abartıyoruz? Ben bankacıyım bu hantal halimle tüm gün bankada çalışıyorum, akşam halı sahada yardırıyorum.
Bu futbolcuları fazla mı şımartıyoruz ne? 4günde bir maç yapılır mı? 2gün önceden otele yerleştirelim. Gerçekten o kadar şımardılar ki, başarısızlıklarına kılıf olarak bunları gösteriyorlar işin acı yanı biz bile inandık.
Çok futbolcu tanıyorum maç günü öncesi sabaha kadar gece klüplerinde takılan maç bittikten sonra da yine eğlencelere akan. Kaldı ki, Uefa finali öncesi oyuncularımız sabaha kadar uyuyamadıklarını ve birbirlerinin odasında toplandıklarını anlatıyorlar. Kupayı da müzemize getirdiler.
kızı köşeye sıkıştırdım
hocam cift antrenmanli gunler bu sicaklikta yorucu olabiliyor. zor maç olacak orasi kesin 1-1 olasi skor.