Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senole bak sen bu transferleri ben yapmadim demis yonetime gonderme yapiyor... bu gidiste bjk karisir:asd22:
Şenol transfer sorusunda Fiko'ya geçirmiş bunlar fena karıştı.
transferi ben degil yonetim yapiyor dedine dedi yuvarlasana buraya
ne dedi yuvarlasana buraya
Yetermi yetmez mi bilemem artık. Pat diye hemen olacak iş değil ki bu. Her sene yatırım yap bir şeyler yapacaksın alt yapılara ülke futbolunu ve milli takımı düşünüyorsan.
10-15 sene içinde ülke futbolu bak nerede oluyor ama boşuna yazıyorum. Bir beceremez bunlar. Boş boş konuşuyorlar işte. Tüpçü olan tff Başkanı olan bir federasyondan ne beklenir ki ağa zaten.
Yabancı sınırı getirecekmişler.. Ne milli takımın çözümü olur nede kulüplere. Daha da vahim taraf hedefi olan kulüpleri bitirirsin bu tür hamleyle. Bir kaliteli yerli transfer tutturana kadar ortalama 20-30 milyon euro hatçıyor kulüpler yahu yıllardır.
takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.
transferi ben degil yonetim yapiyor dedi
durup dururken mi dedi
soru neydi
valla rdasim bilmiyorum ya tvde falan verirler.. ben sadece bunu dediğini biliyorum..durup dururken mi dedi
soru neydi
hakan kim la
balta mı