Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senole bak sen bu transferleri ben yapmadim demis yonetime gonderme yapiyor... bu gidiste bjk karisir:asd22:

Ridvan TFF'nin basina gecerse yüzde 1 Milyon yabanci siniri geri getirilir. Adamin isi gücü yok hep bu konuya dem vuruyor.

Şenol Güneş: "Verilen uzatma dakikaları su molası için mi veriliyor? Çay molası da versinler o zaman."
Ağla

abv asamoah

takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.

İstiklal Marşı'na yapılan bu hassasiyeti, keşke Andımız ilkokullarda kaldırıldığında da görebilseydik.

halilovic kırmızı kart las palmas 10 kişi ... izlediğim dakikalarda bilekleri çok iyi dribbling süper her an birşey yapacak gibi ama emre moru anımsatıyor birde pozisyon bilgisi cidden sıkıntılı takım gole yaklaşırken o çizgide bekliyor kalabalık dışında durmayı seviyor ve topla oynamayı da ... bu arada zaza tam Tudorluk oyuncu oldukça hırslı

Şenol Güneş : "Cüneyt'in yokluğunda Alper Ulusoy'u denedik olmadı inşallah diğer lig maçlarında daha iyi olacak."

abv asamoah

takım ankara'da kalacağı otele 23:45 civarı ulaştı. gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz yorgun ve uykusuzlar. zaten eren dışında kimse imza vermedi hatta rodrigues gidip uyumalıyım gibi bir işaret yaparak reddetti bizi.
nasıl yorgun olmasınlar akşam florya'da antrenman yapıp havalimanına ordan uçakla ankara'ya havalimanından da otele ve havalimanı ile otel arası 45 dakika vardır.
hallerini görünce yarınki osmanlıspor maçı için ciddi endişe duymaya başladım. bu karar kimin kararı tudor'un mu yönetimin mi bilmiyorum ama sen yarın oynayacağın maç için gece 00:00'da gelirsen sana gülerler. takım yarın yorgunluk belirtisi gösterirse futbolculara kızmayacağım.

Öğleye kadar yatarlar danalar.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

otobüsle değil ucakla gittiler.ülke değiştirmediler ankaraya giderken.abartmasınlar herşeyi.cıkar oynarlar.

Ridvan TFF'nin basina gecerse yüzde 1 Milyon yabanci siniri geri getirilir. Adamin isi gücü yok hep bu konuya dem vuruyor.

rıdvan gecenlerde yine demisti vazgectim adaylıktan beni secmezler diye,dogru secmez kulüpler

fakat bu yabancı sınırı icin artık uzun adamın bile borusu ötmez bein sport milyonlarca dolar gömüyor tazminatları vs var

kulüpler bu yıl 3-4 yıllık sözlesmeler yapıyolar tonla tazminat filan

yani sırf popüler olmak uzuna sirin görünmek icin konusuyorlar bunu yoksa su an 1-2 kulüp harici hicbiri sınır kalksın demez yerli cöplerden herkes yedi kol gibi kazıkları

aslında rıdvana diyeceksin 'oku lan istiklal marşını' diye canlı yayında
ikinci mısranın sonunu getiremez lavuk

Tekrar söylüyorum o sadece bir örnekti. :D Bizim altyapılar için çok iyi bir revizyon şart. 1.5 milyar euro filan yetmez.
Yetermi yetmez mi bilemem artık. Pat diye hemen olacak iş değil ki bu. Her sene yatırım yap bir şeyler yapacaksın alt yapılara ülke futbolunu ve milli takımı düşünüyorsan.
10-15 sene içinde ülke futbolu bak nerede oluyor ama boşuna yazıyorum. Bir beceremez bunlar. Boş boş konuşuyorlar işte. Tüpçü olan tff Başkanı olan bir federasyondan ne beklenir ki ağa zaten.
Yabancı sınırı getirecekmişler.. Ne milli takımın çözümü olur nede kulüplere. Daha da vahim taraf hedefi olan kulüpleri bitirirsin bu tür hamleyle. Bir kaliteli yerli transfer tutturana kadar ortalama 20-30 milyon euro hatçıyor kulüpler yahu yıllardır.

hayati boyunca yapip milyonlar kazandigi işi 1.5 saat daha herzamanki gibi birdaha yapacaklar ve vasat,onemli oyuncularindan yoksun, formsuz, kotu hocasi olan bir takkma karşı yapacaklar bu maci. Gerekirse mactan 10dk once otele varsinlar herturlu kazanmak şart.

abv asamoah

Şenol transfer sorusunda Fiko'ya geçirmiş bunlar fena karıştı.

biraz zor getirir. takımlar bu kadar yatırım yapmış o salak gelecek yabanı sınırı diyecek. küfür edecem şimdi yaa ceza alacam.

Zaten öyle hemen pat diye olmaz her takimin kac tane yabanci oyuncusu var elden cikaramaz kimse ama göreve geldikten sonra 1-2 sene icinde mutlaka getirirler yabanci sinirini diye düsünüyorum ben.

Cünkü bu kadar dile getirilmesi hayra alamet degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt