ne demiş kardo kaçırdım ben onuŞenol transfer sorusunda Fiko'ya geçirmiş bunlar fena karıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demiş kardo kaçırdım ben onuŞenol transfer sorusunda Fiko'ya geçirmiş bunlar fena karıştı.
30 yaşında artık mı ? Messi'den bahsettiğini hatırlatmak isterim renktaş.400 milyona Messi yi sırtımda taşarım İngiltere ye kadar. 30 yaşında artık.
Korkunç para yani.
Olabilir. Bende 400 milyon euro dan söz ödüyorum. Messi hayranı olduğum halde bu paraya net satarım.30 yaşında artık mı ? Messi'den bahsettiğini hatırlatmak isterim renktaş.
Olabilir. Bende 400 milyon euro dan söz ödüyorum. Messi hayranı olduğum halde bu paraya net satarım.
İki futbolcudan toplam 622milyon kasaya koymuş olurlar. Borç kalmaz ve kulübün yapısını daha da güçlendirir yoluma devam ederim barça olarak.

"özellikle 2014 yılı içinde geçirmiş olduğu kıkırdak zedelenmesi gibi bir sakatlıktan ve yaklaşık bir yıl (324 gün) oynamadıktan sonra sık sık sakatlanmaya devam etmiştir. geçtiğimiz yıl ve bu yılki sakatlık istatistikleri şöyledir:
2015-2016: kas ve diz problemleri sebebiyle 84 gün sakat
2016-2017:*menisküs*ve diz iltihaplanması sebebiyle 40 gün."
insallah sakatlanmaz burda
abv asamoah
fmde injury prone degeri 20/20 ymiş2014 belini bükmüş harbiden.geçen seneyi iyi atlatmış yine de.iyi bakmak lazım tosuna.keweel de büyük sakatlık geçirdiydi,ona da neler neler dediler ama geldi 2 sene müthiş katkı verdi.
fmde injury prone degeri 20/20 ymiş![]()
Sakatlanmazsa efsane olur
abv asamoah
Şu oyuncuyu kiralasak iyi olacak
YouTube
İmkansız, wonderkid statüsünde bu arkadaş. Benim fm de 45 golle kapamıştı sezonu insan azmanı.
bu nasıl soruForumdaki tıpçıları bilgilendirmeye davet ediyorum. Tekrar sıkıntı yasamasi muhtemel midir Asamoah'ın
abv asamoah