- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
Asamoah adam mıdır cam adam mıdırbu nasıl soru![]()
abv asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah adam mıdır cam adam mıdırbu nasıl soru![]()
bu bir risk ama oyuncu çapına göre alınmasına değer bir riskAsamoah adam mıdır cam adam mıdır![]()
abv asamoah
badstuber'de bi risk alinabilir miydi yoksa onun bir ayağı çukurda mıbu bir risk ama oyuncu çapına göre alınmasına değer bir risk
adamın ismi zaten bad stoperbadstuber'de bi risk alinabilir miydi yoksa onun bir ayağı çukurda mı![]()
abv asamoah
badstuber'de bi risk alinabilir miydi yoksa onun bir ayağı çukurda mı![]()
abv asamoah
Badstuber'in sakatlik problemleri olmasaydi dünyanın sayılı stoperlerinden olurdu o yüzdenvida varken neden bu risk?
Badstuber'in sakatlik problemleri olmasaydi dünyanın sayılı stoperlerinden olurdu o yüzden
Vidayi alabiliyorsak alalim tabi farketmez bana
abv asamoah
Scope uygulamasını indir, orda arama yap Galatasaray diye maç saati, sonra en az 2-3 bin kişinin izlediği yayınlara gir bulursun maçı kardeşim. Bende bu şekilde izliyorum. Finlandiya da başka seçeneğim yok maalesef.Akşam maçı izliyemicem bulunduğum yerde yayın yapan kafe falan yok lig tvde salı bağlancak fıstık gibi maça bakamıcaz akşam inşallah nette falan buluruz
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah play store da varmı bu uygulamaScope uygulamasını indir, orda arama yap Galatasaray diye maç saati, sonra en az 2-3 bin kişinin izlediği yayınlara gir bulursun maçı kardeşim. Bende bu şekilde izliyorum. Finlandiya da başka seçeneğim yok maalesef.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor, Kayserispor maçındaki oyundan memnun kaldı ve maçta aynı 11'i sahaya sürecek. Selçuk ve Yasin, yine yedek olacak. (NTV Spor) https://twitter.com/Galatasaray_vip/status/898817471477465088/photo/1
abv asamoah
Var hocam scope yaz çıkar