- 2 Temmuz 2011
- 137.899
- 58.788
- 5.488
asamoah 3-4 gune olur.juventus için 12 gün var çünkü transferde.spinazzolayı almak zorundalar.denayer hala gündemde.mbiwa ile ilgiliyiz lyondan.sol açık ismi çıkmadı.3.forvet kimdir bilmiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu S Sport un web i var mı
Digitürk, D-Smart, Türkcell TV'de var.
Erdoğan ne dedikiRıdvan adının hakkını fazlasıyla veriyor, Erdoğan yabancı sınırına laf ettikten sonra TFF başkanlığını sağlama almak için her gün bu konu hakkında konuşuyor.
Teknik direktörlük yapamamış biri yıllardır hoca diye program sunuyor ya TFF başkanı olunca siz düşünün havasını.
Kaldırılmasını eleştirmişti en sonErdoğan ne dediki
Kikirdak sa iş sakat aga ilhan mansizida o bitirmiştiForumdaki tıpçıları bilgilendirmeye davet ediyorum. Tekrar sıkıntı yasamasi muhtemel midir Asamoah'ın
abv asamoah
Istediği kadar eleştirsin bein o kadar para bağladı tarigi izletmek için değil herhaldeKaldırılmasını eleştirmişti en son
Akşam maçı izliyemicem bulunduğum yerde yayın yapan kafe falan yok lig tvde salı bağlancak fıstık gibi maça bakamıcaz akşam inşallah nette falan buluruz
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce divanda denediler olmadi şimdi burdan başladılarTam moda girmisiz, taraftar heyecanli takim fisek gibi. Hemen yabanci siniri operasyonlari, butun heyecani ve morali alt ust ettiler. Yine ayni seyleri yasayacagiz.
Şen ol Şenol, Şen ol ; yoksa sakata geleceksin..![]()
abv asamoah
Önce divanda denediler olmadi şimdi burdan başladılar
O rıdvan adamın diye gezmesin ortada
Kapı gibi sözleşme yapmışız orman çocukları şimdiden başladılarAsamoah'i istemeyecek duruma geldim, eger kadro kalitesi olarak farki iyice acarsak adim gibi eminim yabanci sinirini dayatirlar. Cok fark acmadan supurmek lazim kupalari.
Rıdvan adının hakkını fazlasıyla veriyor, Erdoğan yabancı sınırına laf ettikten sonra TFF başkanlığını sağlama almak için her gün bu konu hakkında konuşuyor.
Teknik direktörlük yapamamış biri yıllardır hoca diye program sunuyor ya TFF başkanı olunca siz düşünün havasını.
Kapı gibi sözleşme yapmışız orman çocukları şimdiden başladılar
Ama yemez adama derler ben buna göre planimi yaptım diye