Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah 3-4 gune olur.juventus için 12 gün var çünkü transferde.spinazzolayı almak zorundalar.denayer hala gündemde.mbiwa ile ilgiliyiz lyondan.sol açık ismi çıkmadı.3.forvet kimdir bilmiyoruz.

YouTube

53:40 a ve sonrasına bakın beyler.. bu ligin en iyi santraforu gomis'tir... tam olarak anlayabilmek için 40dan sonrasinida izleyebilirsiniz

abv asamoah

Rıdvan adının hakkını fazlasıyla veriyor, Erdoğan yabancı sınırına laf ettikten sonra TFF başkanlığını sağlama almak için her gün bu konu hakkında konuşuyor.

Teknik direktörlük yapamamış biri yıllardır hoca diye program sunuyor ya TFF başkanı olunca siz düşünün havasını.
Erdoğan ne dediki

Tam moda girmisiz, taraftar heyecanli takim fisek gibi. Hemen yabanci siniri operasyonlari, butun heyecani ve morali alt ust ettiler. Yine ayni seyleri yasayacagiz.

bc48e0c16b35062ed027507374713b9c.jpg

abv asamoah
Şen ol Şenol, Şen ol ; yoksa sakata geleceksin..

Asamoah'i istemeyecek duruma geldim, eger kadro kalitesi olarak farki iyice acarsak adim gibi eminim yabanci sinirini dayatirlar. Cok fark acmadan supurmek lazim kupalari.
Kapı gibi sözleşme yapmışız orman çocukları şimdiden başladılar
Ama yemez adama derler ben buna göre planimi yaptım diye

Rıdvan adının hakkını fazlasıyla veriyor, Erdoğan yabancı sınırına laf ettikten sonra TFF başkanlığını sağlama almak için her gün bu konu hakkında konuşuyor.

Teknik direktörlük yapamamış biri yıllardır hoca diye program sunuyor ya TFF başkanı olunca siz düşünün havasını.

5 yıl evvel de bu febeşler aynısını yaptılar.
2 yıllığına yabancı sınırı ve +sahada yabancı sınırı gelmişti. 5-6 M€ luk adamlar kulubede oturtulmuştu..
Neçabuk unutup balık hafızalı oluverdik hemen..

Kapı gibi sözleşme yapmışız orman çocukları şimdiden başladılar
Ama yemez adama derler ben buna göre planimi yaptım diye

Hic guvenmiyorum bizimkilere. Fb dunden razi zaten cok geride kaldi yabanci transferlerinde. Bjk'de oguzhan cenk gokhan caner vs var. Bizim kadro cok fena oldu o yuzden bjk'de en azindan 7+4 e falan sicak bakar diye dusunuyorum. Tsye sus payi yeterli, basaksehir zaten siyasi erkin takimi ses cikarmaz.

5.haftadan itibaren 4+0+2'ye falan mı geçileceğini düşünüyorsunuz :asd22:

En az 4 yıl sınır gelemez. Aksi taktirde çarşı ciddi şekilde karışır.

o deildeeeeeeee wardar owası 2 topuk yaylası 0 demişler 5dk soluksuz güldüm
zuahahahahhahaahahaahahahahhaha :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt