Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem Terim – Dürüst ikilisi ile başarı geliyor o zaman milli takımın hali ne bana mantıklı bir açıklama sunun, yoksa Albayrak mı eksik

O zaman sadece Albayrak başarı demek sizin cahil deyiminize göre

Böyle mantık mı olur, ekibi toplayan Aysal ama başarı o hariç herkese pay ediliyor.

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim de Aysal da bu camiaya hizmet etmiş kişilerdir. İkisininde çok büyük yararları ve çok büyük zararları oldu. İnsanlar neden Terim'in ya da Aysal'ın manevi oğluymuş gibi davranıyor anlaşılması güç.

Sekizinci olduğumuz senenin ardından şampiyonluğun mimarı Terim'dir. Gerek Selçuk'un Fenerbahçe'ye gitmek üzereyken Hasan Şaş'ın ikna etmesi, gerek Melo konusunda ısrarcı olması. Bu iki oyuncu o sene ki ayağa kalkışımızın önderlerindendir.

Avrupa'da başarının mimarı ise Aysal'dır. Sneijder ve Drogba'nın alınması CL'deki başarıya direkt etkiydi.

Aynı şekilde ikisininde zararları oldu. Sadece Terim'e ego denilirse haksızlık olur çünkü Aysal'da büyük ego sahibiydi. Ve o ego savaşlarında olan Galatasaray'a oldu.
2002 yılından beri insanlar şucu yada bucu olmak zorunda hissediyor kendisini. Kendine bir taraf seçiyor savaş pozisyonuna hazırlanıyor.

ASLOLAN ASIL OLAN ASLAN OLAN GALATASARAYDIR

Madem Terim – Dürüst ikilisi ile başarı geliyor o zaman milli takımın hali ne bana mantıklı bir açıklama sunun, yoksa Albayrak mı eksik

Böyle mantık mı olur, ekibi toplayan Aysal ama başarı o hariç herkese pay ediliyor.

BAŞARI ŞAHISLA GELMEZ BAŞARI BİR ÇOK FAKTÖRÜN BİR ARAYA GELMESİDİR! Sıkıldım bu Terim mevzusundan ya Yok mu başka birisi?

De Jong-Cavanda-Balta-Donk-Çamdal-Gümüş'ten hâla kurtulamadık:confused:

Gomis in kafa bozuk galiba
015aa3ba4a1c09e03551347cac4f1e5b.jpg

Mevcut hocamız Tudor ve başkanımız Dursun bunlar geçmişte olanlardan daha büyük problemler enerjinizi buna harcayabilirsiniz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben tam tersini düşünüyorum. Başkan'ın kime inanıp güvendiği önemli önceden Nazif hıyarına güveniyordu halimiz ortada. Şimdi Cenk Ergün'e Tudora güveniyor var süper ötesi hamleler yapıyor.

Bu sene ki hamleleri için konuşuyorum kimsenin söyleyemediğini söyleyim 2017-2018 hamleleri itibariyle

DURSUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BAŞKAN

Sistem Tudorun oyuncular Tudorun başarı varsa Tudorun Başarı yoksa Tudorun.

Klüp ile milli takım çok farklı olay
Ki milli takımda avrupa şampiyonasına katıldı
Prim olayı olmasa gruptada başarılı olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt