Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Gürler: "Tekrardan Avrupa'ya gitme hedefim yok. Benim hedefim Türkiye'de bir kulüpte oynamak. Onu da zamanı gelince açıklarım."

abv asamoah

Kime giderse işte bu takım zaten ben bu takımı tutuyorum diyecek. Bir de adam tabi yabancı kısıtlamasını ister kısıtlama olsaydı şimdi 3 milyon eurolara büyüklerden birindeydi. Düşünsene kısıtlama olsa volkan şen büyüklerin kapısında yatmaz büyükler volkanın kapısında yatardı

Aslolan Galatasaray'dır

Dünkü Talisca'nın yumruğunu haftaya Mayweather-McGregor maçında bulamazsın, keşke onuda konuşsaymış Şenolcum

Başakşehirin 11 açıklanmış yiğitlerim yedek takımla çıkıyor maça

Aslolan Galatasaray'dır

YouTube

Dk 9 dan sonrasini izleyin. En sevdikleri türk yemeklerini soruyorlar fernandoya.
Sonra ndiayenin sözleri ahahshsns efsane lan bu adam sempatik bayağı ahhash

abv asamoah

Serdar Gürler: "Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok."

Sus lan sus artık

abv asamoah

BURAK DK.‏ BurakDK 20 dk.20 dakika önce

Serdar Gürler'i siz Ankara'daki nargile kafelere sorun, maç biter bitmez oralara damlaması 15dk sürer en az 20 kere maç sonrası karşılaştım

BURAK DK.‏ BurakDK 19 dk.19 dakika önce
BurakDK adlı kullanıcıya yanıt olarak
Muhtemelen bugün de denk geliriz bir yerde yetenekli ama kurnaz disipliniz bir topçu... yüksek maaşları ense yapıp alamayacak diye ağlıyor

Kenny Tete Lyonun 2. Golünü atmış.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakho kadro disi birakildi en son markovic ile

abv asamoah

Yazık, M'Bappe fransada çüreyecek şimdilik..

Jeison Murillo 2 yıl Valenciaya kiralanmış, boyu fazla uzun değil ama iş yapardı bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt