Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran top sorununu çözmemiz lazım, bugün o saçma golü yemesek 4-5 olurdu maç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga yedek kalacak olursa sistemde de degisiklik olur o yuzden ben Tolga'nin oynamaya devam edecegini düsünüyorum

Fernando'nun önünde Ndiaye-Belhanda-Tolga üclüsü ile oynuyoruz Bunu bozmaz Tudor

Aslında asamoahı sol kanata alsak sol beke başka birini alsak bu koşan takımda asamoah sol kanatta daha iyi olur sanki

Aslolan Galatasaray'dır

feghouli gelince rodrigues zaten sola gececek o adamın asıl kanadı sol taraf,herkes unuttu anlasılan

bize ondan önce sol bek lazım kaliteli bir bek olursa asamoah tarzı takımın temposu tek 1 kanada baglanmaz
ben rodrigezin sol tarafta bu kadar iş yaptığını hatırlamıyorum hiç
sağda daha iyi oynuyor ilk 2 haftaya bakınca
2 maçta 2 asist yaptı sağ çizgiden

Merak ettiğim feghouli gelince kimi kesecek tudor ? Rodriguez mi Tolga mı ? İkisi de baya efor sarf ediyorlar. Belki Belhandayı keser bilemiyorum, önümüzdeki haftalardaki performanslara göre belli olur heralde.

bugün oynamayan adamlara bakarsak bi feghouli yoktu bi de kenarda ahmet vardi stoper alternatifi olarak.

kadro hala acayip dar. gecen yillarda nasil bir enkazla mücadele ettiysek sahada adam al al bitmiyor.

nando (c)
mariano - maicon - vida - linnes
fernando
feghouli - badou - belhanda - kwadwo
gomis

+subs
garry
gunter
bassan​

Asamoah gelsin baska bir transfer de beklemiyorum sahsen.

İlk 11imiz gayet iyi ancak yedeklere bakınca insanın yüzü düşüyor. O kadar çok çöp birikmiş ki gönder gönder bitmiyor.
Donk,Yasin, Selçuk,De jong, cavanda mutlaka gitmesi gereken adamlar. Safi zararlar atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

Benim anlamadıgım olay nasri yok şu kadar pahalı bu kadar istiyor falan filan peki antalya nasıl 1 gecede bu adamı getiriyor ?

Öldürücü darbe Asamoah olacaktı ama olmayacak sanırım

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt