Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmayin beyler yetenek olarak kisitli olabilir tolga ama topa sahip olan oyuncuya uyguladigimiz pres te tolga herzaman var

Takim adina faydali oynuyor Bunu göz ardi etmemek lazim,bi takim 11 tane yildiz ile kurulmaz takim oyunculari takim adina calisan oyuncular da olmali 1-2 tane

Ya herkese eşit şekilde uygulasınlar ya da uygulamasınlar. Gücünün yettiği mazluma yapıp güçlüye yapmazsan sen napıyon derler adama. Başkanı rüşvetten içeri giren kurumdan ne beklersin. Bence Türk takımları birleşip birşey yapmalı bu konuda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fifa da Uefa da çok şaibeli ama kimse gıkını çıkarmıyor açıkçası çok pis işler dönüyor. Kura çekimlerini twitter dan önceden tam doğru bilen hesaplar vardı bir ara :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Takim cok iyi ve cok kosuyor
Ne zaman kosmayi birakiyor sıkıntı basliyor
Bunun bir kismi kondisyinla ilgili, ilk yari cok yuksek tempo oynayinca 60'dan sonra dusuyor
Ama asil sorun ben bu macta biraz "nasil olsa skoru bulduk" rahatligi hissettim ve basimiza is acabilir

Serdarin kaptirdigi pozisyonda ilk hata belhanda ile basliyor, arkasi bombosken alistigimiz topu kapar kapmaz ileriye oynama dusuncesinin tam tersine geri pas yapiyor
Serdar kaptirdiktan sonra da belhanda da tolga da geriye kosmuyor
Pozisyonu engelleyen geriye kosan Linnes

Bu arada Linnes'i begeniyorum ve asamoah gelirse sol ic icin gelir diye dusunuyorum

ndiaye kart yemeye müsait allah muhafaza bir maç oynamasa selçuk sahaya girse takımın bütün kimyası bozulur bu açıdanda asamoah çok kritik transfer onu ortaya alır linnesi sola çekersin.

Yapmayin beyler yetenek olarak kisitli olabilir tolga ama topa sahip olan oyuncuya uyguladigimiz pres te tolga herzaman var

Takim adina faydali oynuyor Bunu göz ardi etmemek lazim,bi takim 11 tane yildiz ile kurulmaz takim oyunculari takim adina calisan oyuncular da olmali 1-2 tane
Bugün çok doğru bir yorum yaptı spikerin yanındaki yorumcu. Tolgadan yapabileceği şeyler isteyince gayet faydalı bir oyuncu dedi. Bizim sorunumuz geçen sene tolgadan bir melo hatta yeri gelince selçuk performansı beklemekti işk başlarda kaldırsa da sonradan bozdu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Asamoah da hem o tempoda hem daha yetenekli. Eğer sakatlık sorun yaratmamışsa bu sistemde Asamoah, Tolga'yı kesebilir.

ndiaye kart yemeye müsait allah muhafaza bir maç oynamasa selçuk sahaya girse takımın bütün kimyası bozulur bu açıdanda asamoah çok kritik transfer onu ortaya alır linnesi sola çekersin.

tolga var işte ,süper yedek.fernando -tolga olur

gary'nin performansından sonra sol açıktan ziyade sol stoper lazım.sakho'yu kiralamak için şartları zorlayalım.

feghouli izlemek
Asamoah kap gormek istiyorum

abv asamoah

Mesajı Gönderen: O-12:cLink:1722234

sen ilk maçını göztepe ile oynadın da ne oldu ? ezip geçmen gereken bir takıma karşı beraberliği zor kurtardın. Yok rakipleri zayıfmıs vs her halukarda adamlar deli gibi hırsla mucadele ediyor. Bu durumda rakiplerinin zayıflığından ziyade ben oynadıları oyuna bakarım.*

Antu

abv asamoah

Sergen gelecek mi Asamoah? Morallendir bizi biraz polyanna reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HuseyinAkçay - 19.08.2017 23:56

Battı batacak derken adamlar yine taş gibi takım kurdu. Biz de sözde "ekonomik olarak çok iyi yönetilirken" seneden seneden küçülüyoruz. Ama olsun‚ bizim ısıtmalı stadımız var.*

Antu

abv asamoah

cenk transfer hususunda buruk konuştu biraz ama ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

**onur_fb - 19.08.2017 23:02

Adamlar 130 dakikada 7 gol attı biz hazirlik maçları ve remi maçlar dahil toplam 7 gol atamadık mal sürüle

abv asamoah

Ligde oynadıkları bölgelerde 1 numaraya yazılacak oyuncularımız Muslera- Mariano - Maicon - Fernando - Badou - Gomis.. Asamoah gelirse eklenir. Belhanda tartışılır.

Şu saatten sonra çakalların dönemi bitmiştir. Çirkin ve zavallı bjk haddini bilecektir. Şikeci fb hakettiği durumda rezilleri oynamaktadır.

2 takımında forumlarını gezdim ve g.tleri tutuşuyor. Zavallılar.. GS taraftarı ve oyuncuları birleşti artık. İnlerinize gireceğiz. Korkmayın, titreyin.

Osmanlıspor maçında ilk yarı bitiminde topa sahip olma oranı %71'e %29 idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt