Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayseri de osmanlı da iyi takımlar.bizde 4 eksik vardı.asamoah,feghouli,stoper ve sol açık..ona ragmen iyiydik :D bi de zemin çok kötüydü.ona ragmen rahat 5-1,6-1 bitebilcek maçtı.

yarını bekleyin ve pazartesiyi.ondan sonra kesinleşecek herşey.yarın garay,spinazzola için görüşmeler sıklaşacak.hafta içi gelir asamoah.

Kontrollü oyunu oynaamıyoruz
Zaten gaza basınca sıkıntı yok
Asamoah bu konuda önemli

hem kayseri hem osmanlı bjk ve fbyi yener izleyin görün

abv asamoah

cenk transfer hususunda buruk konuştu biraz ama ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Cenk Ergün'den çok asamoah ilk 11 oynamak istediği için umutluyum adam bizim takımın maçları izlese bir de ben olursam duman ederiz der koşa koşa gelir bence gelecektir az sabırlı olmak lazım juveye rest çektiyse zorla da güzellik olmaz bırakacaklardır

fegulıde formda gelırse her mac 5 atarız bu oyunla

Melih Gümüşbıçak: Galatasaray'ın orta sahası, dayak yemiş arkadaşlarının intikamını almaya giden oyunculardan kurulu.

:D

Feghouli daha hazır değilse riske edilmesin, böyle durumlarda genellikle sakatlık uzar. Mevcut kadro Sivas'ı yenebilecek güçte ama milli takım arasından sonra mutlak ihtiyacımız var Ciguli'ye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tümer Metin: Bu takıma Feghouli de katılacak dimi ?

Güntekin Onay: Evet.

Tümer Metin: Gerçekten muazzam.

Garry'nin rolü çok kritik beyler. Biraz o rolü ecnebilerin tabiriyle 'underestimated' ediyoruz. Şu an o sakatlansa Allah korusun o rolü oynayacak oyuncumuz yok. Feghouli dahi o rolü tam yerine getiremez. Yasin ile Sinan zaten garip adamlar.

bu arada öğlen buraya konmamış cok belli.gasperini spinazzola için parayı seçiyo tarzı konusmuş.

tinercilerin forumunda neler yaziliyo atın eğlenek

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt