Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zamana kadar kadro daha fazla gelişecek ve tamamen oturmuş bir takim olacak ya rdasim ondan dedim. Tabi bu bir öngörü belkide çökeriz bilemem

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen dedigin gibi takim oturmus olacak, ben oyun anlaminda degil sakatliklardan korkuyorum, Allah korusun

Selcuk gidecek arkadaslar, sabir :)
ya kopek gibi kosar yada kopek gibi klubuede efendi efendi bekler. Artik taraftar ne sinana nede selcuka tolerans gosterecektir.. Anladigim kadar ya parasini alip gitmek istiyor yada bonservisini alip kargalara gitme bir dusuncesi var

bu ffp olayını ortaya kasıtlı olarak fener medyası attı bizim taraftarda ortada fol yok yumurta yok resmen şizofrene döndü bu konuda

Aynen dedigin gibi takim orurmus olacak, ben oyun anlaminda degil sakatliklardan korkuyorum, Allah korusun
bizim topçular sırtlan gibi ya. Çelimsiz duruyor bazıları ama dayaniklilar aslında. Insallah sakatlik olmaz. Olursada yokluğunda problem olacak isimler; muslera,gomis,fernando olur ciddi şekilde... diğerlerini bir türlü kapatiriz... feghouli ve asamoah(insallah) eklenirse linnes,tolga gibi hamle oyuncularimizda olacak... bir kanat daha alirsak garry hamle oyuncusu olacak misal. Güzel şeyler bunlar

Melo fernando'dan daha iyi oyuncu demiştim ama yanılmışım sanki.. city'de ve porto'da o kaliteli kadro içinde savunma yapmasi ve basit paslar yapmasi yetiyordu adama burda kalitesini daha fazla anladım.takim oyunu anlaminda ve takim ici iletişim anlaminda melo'nun üstünde.

Takım yan toptan gol yemeyince penaltı kurtarmışız gibi seviniyorum. Asamoah oraya gerekli değil zorunlu. Ayrıca stoperlerin ikisine de güvenmiyorum. Bir de gerektiğinde oyuna müdahale etmek için gerek direnci arttıracak, gerek rotasyon için bir ortasaha lazım kenardan girecek kimse yok. Fernando Ndiaye çok iyi ama bu adamlar maç içinde yorulacak, sakatlanacak, kart cezası çekecek, bunların alternatifi yok. Melo bile sakatken Hamit geçti oynadı, iyi kötü bedelsiz birisini almamız lazım oraya Bilal Kısa bile olur, kulübede dursun yeter. Saha içi güzel de rotasyon da lazım kadromuz hiç derin değil.

Melo fernando'dan daha iyi oyuncu demiştim ama yanılmışım sanki.. city'de ve porto'da o kaliteli kadro içinde savunma yapmasi ve basit paslar yapmasi yetiyordu adama burda kalitesini daha fazla anladım.takim oyunu anlaminda ve takim ici iletişim anlaminda melo'nun üstünde.

Kimse melo olamaz
Herkesin özelliği farklı

Erman Toroğlu: Galatasaray taraftarı bu oyunculara sahip çıksın. Biz böyle mücadele eden adamlara pek rastgelmeyiz.

Serdarin sakatlanmasina son 120 saat

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Yalniz oynanan sisteme bakarsak Asamoah cidden cok kritik transfermis

Asamoah'i yorulduklarinda Tolga ve Ndiaye yerine kullanabilecegini dusunuyorum. Ya da formayi kapabilirse Tolga'yi yedek baslatip Asamoah veya Ndiaye yerine
Linneste sorun olmasi durumunda oraya kaydiracaktir, Marianoda sorun olmasi durumunda Linnesi sag beke alip Asa'yi solbeke
Ortasaha rotasyonu Fernando Ndiaye Tolga Asamoah Selcuk Koray bence gayet yeterli
(Bu arada Fernando varken Fellaini adinin neden gectigini simdi daha iyi anliyorum, hepsi detayli bir planmis)
Bek rotasyonu Mariano Linnes Asamoah fena gorunmuyor
Kanat rotasyonu tek kanat oynadigimizi dusunursek Garry Feghouli Emrah Yasin iyi gorunuyor
Golcu rotasyonu Gomis Eren, buraya da bir takviye gerekiyor bence tipki yedek kaleci gibi
Stoper rotasyonu Maicon Serdar Ahmet Koray, buraya da takviye iyi olabilir

Yani cok elzem olan bir Asamoah transferi
Olmasi gerekir denilebilecek yedek golcu transferi
Olmasi gerekir denilebilecek yedek kaleci transferi
Olursa iyi olur denilebilecek bir sol stoper transferi

oynan sistemi gordukten sonra sol kanat falan alacaklarini hic sanmyorum, gerekli de olmadigini dusunmeye basladim

Melo istediğinde dripling yapıp basıp geçiyordu
Yada duvar pasına girip bir anda kaleye iniyordu
Reyes daha çok temiz ve sakinleştirici modunda oynuyor boşluk bulursa gidiyor

çok farklı oyuncular. Şahsen ikisi ayni anda sahada olsa o takimin sırtı kolay kolay yere gelmez. Ofansif anlamda da problem yaşamaz bence. Takım oyunu denilen algı fernando'da daha fazla gelişmiş. Oyunu yönlendiriyor orkestra şefi oluyor tek başına.
Melo daha farklı, anlamışsındır zaten.. meloyu bilmeyen yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt