Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b824c3a75c1cc692362fb2fe58b14d8b.jpg

Sol acik yazanlar var ama oynadigimiz düzende sol aciga yer yok

Asamoah gelsin sol ic ve sol bek icin yazariz birde iyi bir stoper gelirse mükemmel olur

Sol bek stoper gelirse daha rahat şampiyon olur bu takım.

Bence kanat da lazım. Yasin girince rakibin içinden geçmeye çalıştı. :(

Sol kanada sol ayaklı birini almak taraftarıyım. Takıma hücumda genişlik katar. Duruma göre Rodrigues kenardan gelip iki kanada birden alternatif olurdu.

Ben isterim alınmasını ama alınmazsa takımı bir de öyle görmek lazım. Belki idare ederiz.

Asamoah~Vida gelsin maçları çook ciddi söylüyorum 24:00 den sonra +18 ibaresiyle yayınlarlar.

bi stoper ve bi solbek alıp takıma bi seviye daha atlatmak lazım. bi işi yapıyorsan tam yapmalısın

Sol acik yazanlar var ama oynadigimiz düzende sol aciga yer yok

Asamoah gelsin sol ic ve sol bek icin yazariz birde iyi bir stoper gelirse mükemmel olur

aslında gerek var ya cok iyi bir sol acık oyuncusu yada asamoah tarzı hem bek hem sol acık oynayacak azman bir oyuncu lazım

cünkü takım soldan hic gidemiyor hic atak yok bu yüzden yorgunluk 1 tık daha fazla oluyor

tolgamecburen oynuyor linnesi paspas etmesinler ona yardım etsin diye

yani biz 2 mactır soldan hücum degil sadece savunma yapıyoruz ama bütün sezon böyle gidemez

Gerçekten sol açık alsak oynayamaz bu sistemde, yani Asamoah dışında oynayabilecek oyuncu sayısında bir elin parmaklarını geçmez herhalde var ise de ben tanımıyorum. Sağ açık bile yok aslında tam Feghouili üzerine kurulmuş bir sistem gibi neredeyse, gezgin forvet + kanat tarzı.

Atalanta 3-5-2'nin solunda oynasın diye Genoa'dan Spinazzolalın yerine Laxalt'ı alıyor.

Böylece ;

Laxalt zu Atalanta
Spinazzola zu Juventus
Asamoah zu Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt