Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca keşke bir aciklama yapsa idmandan sonra

Birbirimizin fikirlerine saygı duyalım bence arkadaşlar, herkes aynı düşüncede olcak değilya.

Arkadaşım sorunlu musun ?

Sende başka bi başarılı transfer olmadığını kabul ettiğin halde verdiğim örneğe saçma diyosun. Git bi elini yüzünü yıka

Yahu kim anlama özürlü sabah sabah deli etme adamı kafan mı basmıyor birader..
Anadoludan topçu alınmaz gördük işte ndiayeyi diyorsun ndiaye dediğin adam 6 ayda 2 katına satıldı yanlış örnek veriyorsun diye uyardım..
Hala nesini anlamıyorsun ya

Yahu kim anlama özürlü sabah sabah deli etme adamı kafan mı basmıyor birader..
Anadoludan topçu alınmaz gördük işte ndiayeyi diyorsun ndiaye dediğin adam 6 ayda 2 katına satıldı yanlış örnek veriyorsun diye uyardım..
Hala nesini anlamıyorsun ya

Arkadaşım sen niye kendinle çelişiyosun bu kadar ?

Ben dedim ki 2.bi örneği yok bu durumun onuda şansına sattık diyorum,sende cevap olarak ben var dedim mi diyosun..

Ee benim dediğime geliyor 10 tane adamdan 1 tanesinden kar edip 9zu zararsa bu politika başarısız. Bunda anlamayacak ne var ?

hmm ozaman daha neyi bekliyorlar aciklamak icin? sonucta demek istedin heralde o parayi biz verdik üstünede kayseriye birseyler verip alacagiz
Yok hayır biz demiyorum, daha önce sezon bitmemişti aynısını Erman Hocaydı galiba o da söylemişti. Hangi takım alırsa Kayseri aracılık yapacak gibi bişi fln demişti

13.07.2019

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'a 19 gollük katkı verip şampiyonlukta önemli rol oynayan HenryOnyekuru, Florya'ya dönmek istediğini Galatasaraylı yöneticilere ve Fatih Terim'e bildirdi.

Nijerya Milli Takımı'nda olan Henry Onyekuru için Galatasaray son bir atak yapma kararı aldı.

CSKA Moskova'nın da ilgilendiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu Everton'a Rusya'ya gitmeyeceğini bildirdi.

Sarı-Kırmızılıların bu oyuncuyu kiralamak için yönetici Şükrü Hanedar'ı bir kaç gün içinde İngiltere'ye göndereceği ve Everton'a yeniden satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi

Arkadaşım sen niye kendinle çelişiyosun bu kadar ?

Ben dedim ki 2.bi örneği yok bu durumun onuda şansına sattık diyorum,sende cevap olarak ben var dedim mi diyosun..

Ee benim dediğime geliyor 10 tane adamdan 1 tanesinden kar edip 9zu zararsa bu politika başarısız. Bunda anlamayacak ne var ?

images (5).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt