Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah aciyoruz forumu 30 veya 40 sayfa ilerlemis biseyler var diyoruz bi bakiyoruz Adamin biri boyuna bos bos duyumculara sariyor Bide Onursal Uye olmus 30 veya 40 sayfa yorum bu adamin egosunu dinliyoruz . Ceza falanda almiyor Forumun huzurunu kacirmaktan baska bisey yaptigi yok Inanmiyorsan engelle gec Seni okumaya gelmiyoruz buraya .

Uganda da 2. Lig yok.
103170196-creative-vector-illustration-of-pixel-glasses-of-thug-life-meme-isolated-on-transparent-background-g.jpg

özgür gece gelmiş bilgi vermiş hic saga sola sataşmadan kendisi ceza yemiş ama tahrik edenler sadrazamn sol billuru muhtemelen yine ceza almamıslar

bu kafayla daha cok kavga tartısma olur yöneticilerde kim ayrım yapıyorsa onları kastediyorum

bu kavgaları cıkaran tahrık eden kisiler belli ama ısrarla dokunmuyorsunuz sitenin sahibiyse söyleyin herkes bilsin.

Bu forumun bu özelliğine hastayım. Uganda 3.liginden bir oyuncunun duyumu çıksa illa bilen birisi çıkıyor. Belki şimdi Uganda’da 3.lig yok diyen bile çıkabilir :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne güzel iste renktas, forumun amaci da bu degil mi zaten, bilgi ve birikim paylasimi ;D

Seri'yi nasıl tanımıyorsunuz yav Avrupa futbolunu hiç takip etmiyor musunuz.

Seri, Nice de çok iyi oynuyordu. Fulham da geçen yaz 30 milyon euroya transfer etti

madem fernando gidecekti bari MIKEL'i biz alsaydik yav

adam bulamicaz bu gidisle

ts'nin aldigi SALIH KAVRAZLI da feci topcuya benziyor

Demek ki Seri tarafini ikna etmisiz Fulhama teklif yaptik.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fenerbahçe neden KAP Bildirimi yapmıyor?

Ne zamanında Kap bildirimi yaparlar, yaptıklarında da eksik ya da fazla yazarlar, olmadık oyuncuları mümkünü olmayan bedellere satış gösterip kulübe yan cepten para sokarlar ne Tff'den çekinirler ne Uefa'dan ne de Allah'tan.

Bizse bu işgüzarların bulunduğu ortamda etik peşinde, doğruluk peşindeyiz. Tuvalete bile gidecek olsak Uefa'ya danışıyoruz. Nasıl bir garabettir anlamadım.

Geçen sene de aynısı oldu Gomis gitmeden hamle yapamadık. Gerçi Akbaba yarışına girdik fenerle Gomis gitmeden 1 hafta önce falan almıştık sonra forvetsiz kaldık

Öyle tabi forumda çoğunluk istiyorsa büyük ihtimalle iyidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onu bilemem, genelde bir isim ortaya atilinca cogu kisi begeniyor ve gelmesini istiyor, örnegin muric'i cok isteyen vardi, ben hic istemedim allahtan da gelmedi

fernando'nun gitmesini cok isteyen kisi var ama ben istemedim cünkü daha iyisini bulamaz/alamaz bizimkiler (gomis'ten tecrübeliyiz)

kadroyu korusak 1-2 nokta atis yeterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt