Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.006
- 10.319
- 2.413
laz monchi
Albayrak sen sirf bu isleri yap baska birseyle ilgilenme yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laz monchi
Uganda da 2. Lig yok.
ne güzel iste renktas, forumun amaci da bu degil mi zaten, bilgi ve birikim paylasimiBu forumun bu özelliğine hastayım. Uganda 3.liginden bir oyuncunun duyumu çıksa illa bilen birisi çıkıyor. Belki şimdi Uganda’da 3.lig yok diyen bile çıkabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seri dediğin adam PL oyuncusu. Uganda ile ne alaka.
futbol izlemiyom ben bilmemem normal değil miSeri'yi nasıl tanımıyorsunuz yav Avrupa futbolunu hiç takip etmiyor musunuz.
Seri, Nice de çok iyi oynuyordu. Fulham da geçen yaz 30 milyon euroya transfer etti
Hatta Barcelona falan da istiyordu sanırımSeri'yi nasıl tanımıyorsunuz yav Avrupa futbolunu hiç takip etmiyor musunuz.
Seri, Nice de çok iyi oynuyordu. Fulham da geçen yaz 30 milyon euroya transfer etti
ne güzel iste renktas, forumun amaci da bu degil mi zaten, bilgi ve birikim paylasimi![]()
Fenerbahçe neden KAP Bildirimi yapmıyor?
onu bilemem, genelde bir isim ortaya atilinca cogu kisi begeniyor ve gelmesini istiyor, örnegin muric'i cok isteyen vardi, ben hic istemedim allahtan da gelmediÖyle tabi forumda çoğunluk istiyorsa büyük ihtimalle iyidir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
antreman biteli çok oldubasına acık antrenman sonu hoca acıklama yaparmı acaba