Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga ben bu E. Mor olayına taktım. Biz taraftarlar olarak birazcık olsun bilgilendirilmeyi haketmiyormuyuz?
Yahu çıkın ne ise söyleyin sabır sabır sakin sakin gördük sabırı sakinliği. Sabrettik sabrettik forvetsiz oynadık tmm neyse dedik yine sabrettik sabrettik, son gün 14,8 milyon Diagne kazığını yedik, yine sabrediyoruz sabrediyoruz, Fernando gitti ...
Sonuç ; sabretmeye devam, taş olsa çatlardı
Emredeki sikıntı menajerlik şirketinin emreden 1 milyon € istemesi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağız okuma teknikleri ve ses kasma yöntemleriyle izledik videoyu

Kesin olarak Apo'ya transfer hakkında sitem ediyor net bilgi

2 video düştü piyasaya muhtemelen şunları diyor ;

-Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak(Emre Mor veya Banega'ya ithafen)
-Ben sana en başında dedim

Videoları bulup izlersen gerçekten böyle bir şey diyor gibi
Fatih hoca transfer konusunu basına açık antrenmanda tartışmaz.Başka bi konudur..

Şu foruma bir tane menajer gelemez mi gerçekten merak ediyorum? Arkadaş bu Emre Mor'un transferindeki sıkıntı ne saçma, neymiş GS Emre'yi alsın diye bi firmaya mesaj atmış Emre, sonra o firma Celta ile GS'i buluşturmuş yani yüzeysel anlatırsak olay bu benim anlamadığım Emre bu isteğini x bir Galatasaray çalışanına söyleyip yapamıyor mu? Bu aradaki firma neyi sağlamış oluyor, amaç ne arkadaş ben mi malım bu tablo çok saçma değil mi?

Emredeki sikıntı menajerlik şirketinin emreden 1 milyon € istemesi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim bunların ünvanı yöneticilik. Biz mi gidip çözelim. Gidin çözün arkadaş. Sağda solda kasıla kasıla gezmesini biliyorsunuz yöneticiyiz diye. Nasıl bir vurdumduymazlıktır nasıl bir beceriksizliktir inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt