Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.142
- 72.768
- 5.188
Şunu yeni gördüm sıkıntı büyük beyler. Hoca ne haliniz varsa görün gibi bişeyler yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emredeki sikıntı menajerlik şirketinin emreden 1 milyon € istemesiAga ben bu E. Mor olayına taktım. Biz taraftarlar olarak birazcık olsun bilgilendirilmeyi haketmiyormuyuz?
Yahu çıkın ne ise söyleyin sabır sabır sakin sakin gördük sabırı sakinliği. Sabrettik sabrettik forvetsiz oynadık tmm neyse dedik yine sabrettik sabrettik, son gün 14,8 milyon Diagne kazığını yedik, yine sabrediyoruz sabrediyoruz, Fernando gitti ...
Sonuç ; sabretmeye devam, taş olsa çatlardı
Tahminim arda ile ilgili konuşuyor olabilirler
Şunu yeni gördüm sıkıntı büyük beyler. Hoca ne haliniz varsa görün gibi bişeyler yapıyor.
Fatih hoca transfer konusunu basına açık antrenmanda tartışmaz.Başka bi konudur..Ağız okuma teknikleri ve ses kasma yöntemleriyle izledik videoyu
Kesin olarak Apo'ya transfer hakkında sitem ediyor net bilgi
2 video düştü piyasaya muhtemelen şunları diyor ;
-Bu hepimizin suçu yine olsa yine olmayacak(Emre Mor veya Banega'ya ithafen)
-Ben sana en başında dedim
Videoları bulup izlersen gerçekten böyle bir şey diyor gibi
Hepsini konudan atıp bir şeyler deneyebilir miyiz?Yine karamsar kitle toplanmış...
Terim Albayraga firca atip ben sana dedim diyordu
Hepsini konudan atıp bir şeyler deneyebilir miyiz?

Fatih hoca transfer konusunu basına açık antrenmanda tartışmaz.Başka bi konudur..
Abicim bunların ünvanı yöneticilik. Biz mi gidip çözelim. Gidin çözün arkadaş. Sağda solda kasıla kasıla gezmesini biliyorsunuz yöneticiyiz diye. Nasıl bir vurdumduymazlıktır nasıl bir beceriksizliktir inanılır gibi değil.Emredeki sikıntı menajerlik şirketinin emreden 1 milyon € istemesi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi