- 4 Ağustos 2009
- 90.032
- 70.874
- 5.188
Mensahi alacagimiza supheniz olmasin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harfler mi eksik diyorsun amir bey?Soyismimin ilk harfi küçük, çok sakıncalı.
hacı sen kimsinki adam sana ispatlamak zorunda kim oldugunu, yönetime ispatlamadan yazmasının imkanı yok zaten bunun farkında olmak lazım sende ispatla o zaman yönetime albayrağın teyzesinin oğlu olduğunuAyten mayten umrumda değil..kim kim diyorum gelip birşey söylüyor buradakiler de kalkıp ardından yaygara yapıyor. Şükrü hanedarın yiğeniyse o zaman ona daha büyük küfür ediyorum. Transfer işi gizlilik işi sır işi. Sırf gelecem de biryerlerde bana saygı duyacaklar diye sır açıklanmaz. Eğer gerçekten öyle ise ben bu yönetimin içine tüküreyim. Bu arada yönetimden haber alıyor kanıtlı diyorsun ya kanıtını bana göstersin. Ben de abdülrahim Albayrak ın teyzesinin oğluyum. Hadi olmadığımı ispatlayın. Ayrıca benim niye zoruma gidecek bunlar. Ona kanan saflardan değilim çok şükür.
Gelip ben sana duyum verirsem sen de bana kerem kim diye sor?
29 yaşında yapmış. Başkan adam şu anda kaç yaşında.Adam fransa gibi fizige dayali bir ligde bir sürü gol atmis, ciddimi bu?
Banega gelmiyor Başkan, Forma hazır dursun29 yaşında yapmış. Başkan adam şu anda kaç yaşında.
Soyismimin ilk harfi küçük, çok sakıncalı.
Elalemin topcusundan bize ne renkdas.Hoca Banega'yı serbest oynatmıyor eski selçuk gibi defanstan oyun kuruyor şuanda izlediğim bu.
Yonetim vw iliskili kisilerin bilet kaydi var mi son zamanlarda?29 yaşında yapmış. Başkan adam şu anda kaç yaşında.
Umut fakirin ekmeği belki gelir diye izliyoruzElalemin topcusundan bize ne renkdas.
Gecmis olsun kucuk olunca hayat cok zor oluyor diye duydumEe yani. Küçükse ne oluyor ?
Polyannaya diz çöktürüp tovbe ettirirsiniz yaw.Umut fakirin ekmeği belki gelir diye izliyoruz
Son 3 senede gol atmamismi?29 yaşında yapmış. Başkan adam şu anda kaç yaşında.
Gecmis olsun kucuk olunca hayat cok zor oluyor diye duydum
Uzulme bunun icin de ilaclar vardi, deneyebilirsin.
Forum baya gerilmiş