Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayten mayten umrumda değil..kim kim diyorum gelip birşey söylüyor buradakiler de kalkıp ardından yaygara yapıyor. Şükrü hanedarın yiğeniyse o zaman ona daha büyük küfür ediyorum. Transfer işi gizlilik işi sır işi. Sırf gelecem de biryerlerde bana saygı duyacaklar diye sır açıklanmaz. Eğer gerçekten öyle ise ben bu yönetimin içine tüküreyim. Bu arada yönetimden haber alıyor kanıtlı diyorsun ya kanıtını bana göstersin. Ben de abdülrahim Albayrak ın teyzesinin oğluyum. Hadi olmadığımı ispatlayın. Ayrıca benim niye zoruma gidecek bunlar. Ona kanan saflardan değilim çok şükür.

Gelip ben sana duyum verirsem sen de bana kerem kim diye sor?
hacı sen kimsinki adam sana ispatlamak zorunda kim oldugunu, yönetime ispatlamadan yazmasının imkanı yok zaten bunun farkında olmak lazım sende ispatla o zaman yönetime albayrağın teyzesinin oğlu olduğunu

bide niye bu kadar takıyosunuz ki her haberin nerden geldiğini burası nöbet hersene binlerce yalan haber girip cıkıyor buraya twitterdan gördüğünüz en dürzüleri paylaşıyosunuz okuyosunuzda niye forumdan biri olunca linç başlıyor

Dursun _ Tudor döneminde alınan oyuncular takımı ayakta tutuyor. Bu yönetim gerçekten transfer de çok başarısız. Sadece para ile ilgili değil bence. İkna kabiliyetlerimidir nedir bir şeyler eksik.

VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca Banega'yı serbest oynatmıyor eski selçuk gibi defanstan oyun kuruyor şuanda izlediğim bu.

6 numara DOS yok !!!

8 numara MC orta saha yok !!!!

Diagne halen satılmadı, Santafor alınmadı!!!

Fener Max Kruse aldı, Garry yı aldı...

Bizim transferler neredeeeeee; yönetim istifaa

Yangın tayfa mod Off*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt