Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatırım karşılığı alınan başarısız sonuçlar.
Evet,beceriksiz olabilirler,su ana kadar,ama sunu da unutmayin son iki yildir biz sampiyon oluyoruz,az daha beklemekte fayda var,baktik olmuyor tepkimizi gosteririz zaten ama yangina korukle gidilecek durum görmüyorum hele ki Altay,Vedat,Garry aldi diye fenerin ovulmesi zaten akil tutulmasi. Adamlar looserligin kitabini yazdi,bu senede ne olursa olsun farkli olmayacakBen suan tam aksine hicbir olumlu gelisme göremiyorum. Bütün dedikleri ve vaatleri bos cikti. Alinan transferler hep yedek kulübesine.
Acik konusalim: adem büyük veya jimmy durmaz gelmese bu kulüp ne kaybederdi? Hicbir sey.
Diger taraftan cok iyi para aliyor diye elestirilen ama takimin en klas topcularindan Fernando'yu kaybettin. Üstelik Donk'tan baska yedegin yok orada ve yerine de adam almamissin. Pazarlik masasina zayif oturacaksin bu sekilde.
Mariano bir baska playmaker, o da iyi para kazaniyor ama o da gitmek istiyor tarzinda söylentiler var.
Iyi para kazanan adamlar basarili bir takimindan gitmek istiyorlar ise idari yönden dogru gitmeyen isler vardir, cok net.
Ne sponsor, ne transfer, yönetimden "vay be" dedirtecek hamle göremedim, görecegimizi de sanmiyorum, görünen köy kilavuz istemez.
Umarim beni sasirtirlar ama Abdürrahim Albayrak'in aciklamalarina bakarsak bu olasilik cok düsük.
Okan ne yapmis da yillik 2,5 istiyor? 500bine razi degilse yallah köyüne.Serbest kalma bedeli 450 bin euro olan Okan Kocuk, Galatasaray'dan yıllık 2,5 milyon TL istedi. ➤ Transfer Haberleri: Galatasaray ile görüşen Okan Kocuk'un serbest kalma bedeli https://t.co/tZu7ulXqVL
385.000 euro ediyor gayet normal bir maaşOkan ne yapmis da yillik 2,5 istiyor? 500bine razi degilse yallah köyüne.
Okan ne yapmis da yillik 2,5 istiyor? 500bine razi degilse yallah köyüne.
Haydi antuya boş yapma milletin de zekasıyla alay etme...James Rodriguez Fenerbahçe haberleri gördüm. Olur da Fener'e gelirse Ersun Yanal tekrar parlatır bu adamı. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferiyle.
Tl diyor tl
Yumuşak diyen yumuşaktır._____Seri_____Belhanda
________Texeira
Yumuşak diyen, yumuşatır yumuşatır yok ederim.
Varsın bu yıl şampiyon olunmasından sonrasını okumadım. Son iki yılın şampiyonu takımdan üstelik rakipler hemen hemen çözülme sürecine girmişken böyle bir beklentiye girmenin hiç gereği yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine fazla ne kadar normal karşılıyorsunuz bu rakamları anlamıyorum 2.5 Milyon TL az mı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haters Gonna Hate
Aynen öyle. Yedek, hicbir basarisi olmayan, yerli kaleci icin 500bin kâfi. Istemiyorsa baska kapiya, hicbir anadolu kulübü ona 2,5m tl vermez bence.Yine fazla ne kadar normal karşılıyorsunuz bu rakamları anlamıyorum 2.5 Milyon TL az mı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alt yapı sistemi güzeldir. Lakin Scoutluk da iyi bir çözüm. Belki daha iyi. En azindam vaat eden birisini alabilirsin.Al iste sen oyuncuyu altyapidan yetistir parlat 15 milyona sat sonra adamin biri elif diye bir oyuncu alsin adam hic bir bok oynamadan milli takimda sanki ucup kacmis alti ustu makedonya 15 e satsin adamin şevki kacar oyuncu yetistirmeye