Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan sudan ucuz , umarım kaçırmazlar

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben suan tam aksine hicbir olumlu gelisme göremiyorum. Bütün dedikleri ve vaatleri bos cikti. Alinan transferler hep yedek kulübesine.

Acik konusalim: adem büyük veya jimmy durmaz gelmese bu kulüp ne kaybederdi? Hicbir sey.

Diger taraftan cok iyi para aliyor diye elestirilen ama takimin en klas topcularindan Fernando'yu kaybettin. Üstelik Donk'tan baska yedegin yok orada ve yerine de adam almamissin. Pazarlik masasina zayif oturacaksin bu sekilde.

Mariano bir baska playmaker, o da iyi para kazaniyor ama o da gitmek istiyor tarzinda söylentiler var.

Iyi para kazanan adamlar basarili bir takimindan gitmek istiyorlar ise idari yönden dogru gitmeyen isler vardir, cok net.

Ne sponsor, ne transfer, yönetimden "vay be" dedirtecek hamle göremedim, görecegimizi de sanmiyorum, görünen köy kilavuz istemez.

Umarim beni sasirtirlar ama Abdürrahim Albayrak'in aciklamalarina bakarsak bu olasilik cok düsük.
Evet,beceriksiz olabilirler,su ana kadar,ama sunu da unutmayin son iki yildir biz sampiyon oluyoruz,az daha beklemekte fayda var,baktik olmuyor tepkimizi gosteririz zaten ama yangina korukle gidilecek durum görmüyorum hele ki Altay,Vedat,Garry aldi diye fenerin ovulmesi zaten akil tutulmasi. Adamlar looserligin kitabini yazdi,bu senede ne olursa olsun farkli olmayacak

Emre 1.2 m euro maaş alacak bir oyuncu değil. Maksimum 700-800 bin euro ben onu bile vermem ama neyse.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Varsın bu yıl şampiyon olunmasından sonrasını okumadım. Son iki yılın şampiyonu takımdan üstelik rakipler hemen hemen çözülme sürecine girmişken böyle bir beklentiye girmenin hiç gereği yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saygısızlık forumda bir moda, ego gösterisi falan mı? Okumadın, fikrin de hayale kapıldığın rakip çözülmesinden öteye gitmiyor. Okumadığın için herhangi bir çözüm üretecek karşı fikrin de yok. Alternatif bir çözümün de. Gereği yok tabi her yıl şampiyon olmalıyız. Hee iyimiş. Düşünemedim ben hiç onu. Alkış.

Yumuşak diyen yumuşaktır.

SM-A205F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haters Gonna Hate

#cekemeyenantentaksın

5d1ad6ae7d688ef6f8748736d8e8b3bd.jpg

De Ligt, 75 M€ bedelle Ajax'tan Juventus'a transfer oldu. İtalyanlar, Hollandalı yıldızın serbest kalma bedelini 150 M€ olarak belirledi.

Al iste sen oyuncuyu altyapidan yetistir parlat 15 milyona sat sonra adamin biri elif diye bir oyuncu alsin adam hic bir bok oynamadan milli takimda sanki ucup kacmis alti ustu makedonya 15 e satsin adamin şevki kacar oyuncu yetistirmeye

Bir Gün Yiğit K. ile kafaları leyla yapıp karşılıklı muhabbet şeklinde oturmak isterim.

Yine fazla ne kadar normal karşılıyorsunuz bu rakamları anlamıyorum 2.5 Milyon TL az mı...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle. Yedek, hicbir basarisi olmayan, yerli kaleci icin 500bin kâfi. Istemiyorsa baska kapiya, hicbir anadolu kulübü ona 2,5m tl vermez bence.

Al iste sen oyuncuyu altyapidan yetistir parlat 15 milyona sat sonra adamin biri elif diye bir oyuncu alsin adam hic bir bok oynamadan milli takimda sanki ucup kacmis alti ustu makedonya 15 e satsin adamin şevki kacar oyuncu yetistirmeye
Alt yapı sistemi güzeldir. Lakin Scoutluk da iyi bir çözüm. Belki daha iyi. En azindam vaat eden birisini alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt