Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never Banega
Screenshot_20190715-205014_Instagram.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Ali Koça şaşırmayın bence metastaz kitabını okursaniz Koç ailesinin fetöyle ne kadar içli dışlı oldugunu görürsünüz onun için sürekli Cumhurbaşkanı n peşinde kendini affettirmeye çalışıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir durum değerlendirmesi yaparsak ilk 11’den 3 oyuncuyu kaybettik. Ndiaye, Fernando ve Onyekuru. İlk 11’e sadece 1 transfer yaptık. Babel.
Takımı güçlendirmemiz gerekirken daha da zayıflıyoruz. Gidişat ise hiç iyi görünmüyor. Bizim Diagne kabzımalı satılana kadar piyasada ki iyi adamlar transfer yapmış olacak.
Ateşi yaktım yangın tayfayı bekliyorum. Ortalık fazla sessiz. Bişeyler yapmalıyız.

Emre moru alırsak onyekuruyu alacağımızı sanmıyorum. Marianonun gideceğini düşünüyorum, Ozornwafor kiraya gider. 2 os ve 1 forvet alırsak 1 yabancı hakkımız olacak bu hamle bence on numaraya gelir
10 numara olmayabilir çünkü feghouli ve jımmy durmaz orayı yedekler artı bu sezon olmasada ora da emrede var eğer Mariano giderse bir scout transferi (lines tarzında) solbek gelebilir.

Sevilla, DC United'ın orta saha oyuncusu Luciano Acosta'yı kadrosuna katmak istiyor. (Sky Italia)

Napıyor bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt