Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Never Banega Ekli dosyayı görüntüle 51097
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim diyo?evet banega yatmis
Ali Koça şaşırmayın bence metastaz kitabını okursaniz Koç ailesinin fetöyle ne kadar içli dışlı oldugunu görürsünüz onun için sürekli Cumhurbaşkanı n peşinde kendini affettirmeye çalışıyor15 temmuz için Atatürk havaalanında Cumhurbaşkanı miting yapacak.ucaktan indiginde karşılayanlar arasında tüp kafa,gumusdag ,Nihat Özdemir,Ali koç vardi.trioya bak
Ucuza birakiyorsan evetbeyler yazlık almayı düşünen var mı
Koç geçmişi unutturup kendini sevdirmeye çalışıyor başkan olduğundan beri.Tupcuyu gördüm ama koçu görmedim koçla araları iyi değil reisin olması sasirtici
10 numara olmayabilir çünkü feghouli ve jımmy durmaz orayı yedekler artı bu sezon olmasada ora da emrede var eğer Mariano giderse bir scout transferi (lines tarzında) solbek gelebilir.Emre moru alırsak onyekuruyu alacağımızı sanmıyorum. Marianonun gideceğini düşünüyorum, Ozornwafor kiraya gider. 2 os ve 1 forvet alırsak 1 yabancı hakkımız olacak bu hamle bence on numaraya gelir
Putin gibi bi adam gerek bize.. patron diye halkı sömürenleri maymun yapacakAli Koça şaşırmayın bence metastaz kitabını okursaniz Koç ailesinin fetöyle ne kadar içli dışlı oldugunu görürsünüz onun için sürekli Cumhurbaşkanı n peşinde kendini affettirmeye çalışıyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi