Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavo, Serdar, Caner covid olmuş hangi maçlarda yoklar bunlar şimdi. Şansa bak bay geçtikleri haftaya denk geldi
14 gün karantina.
Kasımpaşa ve Alanya maçlarını kesin olarak, Erzurum deplasmanini da %90 kaçırırlar. Sonuçta 14 gün boyunca takımla çalışamıyorsun, taktik idmanlara vs. Erzurum maçının olduğu gün de 15. gün oluyor.

Bu arada covidden dolayı eksik kalmak çok can sıkıcı bir şey ya. Bir nevi şans işi. Kimsenin başına gelmesin.

Arda göztepe ve sivas maçları dahil çoğu maçta beklentinin üzerinde oynadı sadece , iyi niyetliydi genelde.Baktığınız zaman hani tamam fena değil ama güvenilmez ve 11 oyuncusu olamaz gibi bir görüntüsü vardı.Bugün 65 dakika atleticoda oynar gibi oynadı , ilk defa her anlamda harikaydı 11 oyuncusu gibi oynadı.Şok oldum cidden inanılmaz derecede iyiydi.
Arda lan bu boru mu? Klas olarak ondan iyisi yok ligimizde

Ogulcan zaten forvetti bursa altyapısında,forvette oynasin az biraz.kerem de iyi anlasir ogulcanla

images%20(1).webp

Ben maci izlemedim ama ozetten anladigim sacmasapan top kayiplarindan olusan bikac abidik kubidiik pozisyon var. bitanesi belhandanin top kaybi sonrasi ,kontraatakta djanini caprazdan vurmus.biri ikinci yarida abdulkadirin kolayca cezasahasina girmesine edilen musade.donk basrolde,marcao da hataliydi galiba.omar yoktu orda,önünde kim oynuyosa orda cezsahasina sokmayacakti abdulkadiri.Bi de luyindamanin top kaybi sonrasi cezasahasina girilen bi pozisyon var, marcaonun engelledigi.ve son olarak afobenin sutu oncesi taylan yerdeydi sanirim,rezillik.belhanda hic yardim etmemis taylana

bir tane hamle yaparız en fazla.
ben tek hamlelik hakkımı atlet, driblingçi kanattan yana kullanırım.
takımda eksiklik fazla ama transfer geçmişimiz ortadayken fazla ümitlenmemek lazım.

14 gün karantina.
Kasımpaşa ve Alanya maçlarını kesin olarak, Erzurum deplasmanini da %90 kaçırırlar. Sonuçta 14 gün boyunca takımla çalışamıyorsun, taktik idmanlara vs. Erzurum maçının olduğu gün de 15. gün oluyor.

Bu arada covidden dolayı eksik kalmak çok can sıkıcı bir şey ya. Bir nevi şans işi. Kimsenin başına gelmesin.
14 günlük karantina düşürüldü 9 günmuydu ne ona düştü. 1 maç belki kaçırırlar belki de kaçırmazlar zaten bu hafta bay adamlar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama formsuz su an,gidecegini sanmiyorum.iyi oynayan bi luyindamayi yazin satmak var.simdi olmaz.donk hocanin tercihiydi şu ana dek,luyindama haftaya oynayacak.herkes hazir olmali bu uzun maratonda, donk hata da yapsa hazir tutmak lazimdi.o yuzden saygi duydum bu tercihe,arada elestirip şakasına laf etsem de :d saygi duydum icimden

bana kalsa su anki takim su olur
Nando
Omar Torunarigha Marcao Saracchi
Taylan Irfancan
Emre K. Teixeira Onyekuru
Dzyuba/Mateta
Dzyuba tam bizim ligin oyuncusu.Çok gol atmayabilir ama fiziği ile herkesi ezer.Cezahasını fena karıştırır.Milli maçta öküz gibi kuvvetliydi çok savunmayı pert etmişti.

hem hareketli,hem golcü,hem pas oyunu olan,hem top sürebilen,hem havadan hem yerden iyi olan,duvar olabilen ve dominant olan bir sörlothla

çalımı,top sürmesi,aklı,topu ileriye taşıyabilmesi,kontrası olan,oyun kurabilen,defans arkasına sarkabilen,hem gol hem asist özelliği olan yani tam beki maniple rakibide sürklase eden bir trezeguet lazım bize

Tabi çok tuzlu almak imkansız ama stil olarak bunlar gibi oyuncu lazım

forvete ahmed musa gibi genelde sprinter,kanadada genelde defans arkasına sarkan onyekuru değil bence aradığımız O isimler

yinede akbabadan ömerden ardadan diagneden falcaodan iyidir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt