Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Yoo la liga basalti takimlari kaynak evren mencistir
La liga 2 mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La liga 2 mi
Tamam luyi gitsinde yerine adam al. Cimrimisin sen. Donka defanstta dayanamam benluyi veya marcaodan birisi gidecekse, benim gözümde luyidir bu
İck????kaliteli ve pozitif bir ick duyumu için nakit ödeme yapmaya hazırım bu gece keyifle
14 gün karantina.Gustavo, Serdar, Caner covid olmuş hangi maçlarda yoklar bunlar şimdi. Şansa bak bay geçtikleri haftaya denk geldi
Arda lan bu boru mu? Klas olarak ondan iyisi yok ligimizdeArda göztepe ve sivas maçları dahil çoğu maçta beklentinin üzerinde oynadı sadece , iyi niyetliydi genelde.Baktığınız zaman hani tamam fena değil ama güvenilmez ve 11 oyuncusu olamaz gibi bir görüntüsü vardı.Bugün 65 dakika atleticoda oynar gibi oynadı , ilk defa her anlamda harikaydı 11 oyuncusu gibi oynadı.Şok oldum cidden inanılmaz derecede iyiydi.
@Uğur İz serkan abi bana da ayip seyler yazmasin,kac yasinda adam ayiptir,yaziktir,gunahtir.raporlayacaktim,sarper abinin hatrina raporlamadim
bana kalsa su anki takim su olurTamam luyi gitsinde yerine adam al. Cimrimisin sen. Donka defanstta dayanamam ben
bana kalsa su anki takim su olur
Nando
Omar Torunarigha Marcao Saracchi
Taylan Irfancan
Emre K. Teixeira Onyekuru
Dzyuba/Mateta
14 günlük karantina düşürüldü 9 günmuydu ne ona düştü. 1 maç belki kaçırırlar belki de kaçırmazlar zaten bu hafta bay adamlar14 gün karantina.
Kasımpaşa ve Alanya maçlarını kesin olarak, Erzurum deplasmanini da %90 kaçırırlar. Sonuçta 14 gün boyunca takımla çalışamıyorsun, taktik idmanlara vs. Erzurum maçının olduğu gün de 15. gün oluyor.
Bu arada covidden dolayı eksik kalmak çok can sıkıcı bir şey ya. Bir nevi şans işi. Kimsenin başına gelmesin.
Dzyuba tam bizim ligin oyuncusu.Çok gol atmayabilir ama fiziği ile herkesi ezer.Cezahasını fena karıştırır.Milli maçta öküz gibi kuvvetliydi çok savunmayı pert etmişti.bana kalsa su anki takim su olur
Nando
Omar Torunarigha Marcao Saracchi
Taylan Irfancan
Emre K. Teixeira Onyekuru
Dzyuba/Mateta