- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth, Trabzonspor izin vermeden Türkiye'de kiralık ya da bonservisiyle hiçbir takımda forma giyemez."
Konu klid
Böyle bir seyin olma ihtimali yok bence. O en fazla onceliktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth, Trabzonspor izin vermeden Türkiye'de kiralık ya da bonservisiyle hiçbir takımda forma giyemez."
Konu klid
benim de kulağıma imamın can dediği söylenir ailede@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Çok iyi ya
Fernandinhoarkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz
Eyvahh
Sene sonu kontratı bitiyorarkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz
Bu takım 10 maçta 5 gol atamaz.. 2 Kanatta da beynini kullanamayan birisi 2 dos, 2 sakat forvet..g.rodrigues-taylan-fernandinho-onyekuru
diego costa-falcao
neden olmasın hayat .....
1+1 ya hayır demem çünkü fernandinho ya beyniyle hala oynar normalde yaşlı oyuncu hiç sevmem ama bu adam başkaarkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz
Defolması gereken yeteneksiz Arap@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
Birakmazsaniz kendimi sakatlarim demis herhaldeVay be habere bak !!! Monaco ile anlaşamamışız ve Onyekuru kesin dönecekmiş.
fernando1+1 ya hayır demem çünkü fernandinho ya beyniyle hala oynar normalde yaşlı oyuncu hiç sevmem ama bu adam başka
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
g.rodrigues bizde oynarken tek başına şampiyon yapmıştı hala aklı burda bizde gelirse uçurur onye dediğimiz adam uçurtma zaten iki uçurtma kanatlı fatih terim ball futbolu herşey olabilir fakat bu yönetimle zor oyuncu alamıyolar hala türkiye içi salih malih zorBu takım 10 maçta 5 gol atamaz.. 2 Kanatta da beynini kullanamayan birisi 2 dos, 2 sakat forvet..
irfan>Şahsi fikrim
İrfan>dorukhan>finger > aytaç> salih>hashus
Yerlilerde oncelik siralamamiz bu olmali