Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1609357147403.webp

Anlık Forvet hattımız

Diego Costa..Falcao....

3 yıl once olsa ortalık karışırdı

arkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz

Dorukhan'a verilecek maaşla Salih+Aytaç'ın iyi olacağını düşünüyorum. İkisinin de artıları olduğu gibi eksikleri de var fakat oynadığımız oyun sayesinde oyuncular bunlar bir nebze gizleyebiliyor. Ayrıca 33 yaşındaki Adem'i bile o yaşta geliştirmiş bir hoca varken başımızda yıllardır takip ettiği bu ikiliyi sözleşmeleri bitiyorken net almalıyız.

g.rodrigues-taylan-fernandinho-onyekuru

diego costa-falcao

neden olmasın hayat .....

arkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz
1+1 ya hayır demem çünkü fernandinho ya beyniyle hala oynar normalde yaşlı oyuncu hiç sevmem ama bu adam başka

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1+1 ya hayır demem çünkü fernandinho ya beyniyle hala oynar normalde yaşlı oyuncu hiç sevmem ama bu adam başka

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fernando
taylan-fernandinho

bu ortasaha 1 sene kesin şampiyon yapar fatih hocamında dediği gibi dünyadan büyük hayallerimiz var

şu ortamda fernandinho hayal geliyor çünkü yılda 5 milyondan aşşağı gelmez fernandoda sevillanın en iyi adamı keşke göndermeseydik

Bu takım 10 maçta 5 gol atamaz.. 2 Kanatta da beynini kullanamayan birisi 2 dos, 2 sakat forvet..
g.rodrigues bizde oynarken tek başına şampiyon yapmıştı hala aklı burda bizde gelirse uçurur onye dediğimiz adam uçurtma zaten iki uçurtma kanatlı fatih terim ball futbolu herşey olabilir fakat bu yönetimle zor oyuncu alamıyolar hala türkiye içi salih malih zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt