Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Şu hayatta yapacağınız en kötü şey Terimball'a güvenmektir arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen hoca bjk ya saldırgan futbol (Alman Ekolü) oynatmak istiyor ilerde basıyorlar fakat oyuncuları yetersiz Allahtan...Kafasındaki sisteme uyan oyuncuları bulsalar ligi zirvede bitirir sergen hoca
Sergen hoca uzun zamandır Alman ligini çok iyi takip eder
Bize ters gelirler malesef. Bizle oynadiklari macta mutlaka topu bırakıp, nkoudou larin mensah ile cikmaya calisacaklar. Tabi biz onyekuruyu alırsak isler degisir.
![]()
Dünyaya barış getirecek 3 insan
At sistemidir oSergen hoca bjk ya saldırgan futbol (Alman Ekolü) oynatmak istiyor ilerde basıyorlar fakat oyuncuları yetersiz Allahtan...Kafasındaki sisteme uyan oyuncuları bulsalar ligi zirvede bitirir sergen hoca
Her transfer dönemi Fenerbahçeye gidiyor .Niye sözleşme uzatmış o zaman bunda da kafa yokmuş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O halde bizim maçta marcaoya baskı yapıp top çıkarmasını önlemeye çalışacaklar. Donk-marcao oynar gibi sanki. Donk saçma işler yapmazsa, İlk golü biz atarsak bir de hızlı kanat gelirse o tarihe kadar sanki bizim adımıza kolay bir maç olur gibi. Atiba-josef oynarlarsa bizim diğer avantajımız da hücumdaki çoğunluğumuz olur
En hızlı bindiren topçumuz saracchi onun da ne zaman sakatlanacağı meçhul. 2 tane ayağı iyi top yapan hızlı kanadımız olsa oynadığımız oyunu 2 tık daha yukarı çekeriz. Pradızlığın gözü kör olsunOnyekuru sart. Biz öne geçsek bile rakibe tehtid olamıyoruz. Arda feghouli falan cok agir kaliyor.
bana kalsa bu adamı alalım real madrid felan peşinde ama para yok vizyon yok yönetimde 1 yaz transfer dönemi boyunca etobo gibi ptt topçusunu zor getirdiler
Onyekuru sart. Biz öne geçsek bile rakibe tehtid olamıyoruz. Arda feghouli falan cok agir kaliyor.
Takımda para olsa ben üçünü birden isterim de fatih hocayla çalışmayı çok isteyen 2 oyuncu veya para koparmak için tüm kulüplere oynayan bir oyuncu mu dersek ben bu ikiliyi seçiyorum. Ama sen de haklısın Dorukhan iyi oyuncu baya da iş yapar bizim sistemde.renktaş bende tam tersi düşünüyorum..Bu ikisine vereceğim parayı dorukhana veririm.
Ganyancı Sergen de başımıza hoca oldu yaSergen hoca bjk ya saldırgan futbol (Alman Ekolü) oynatmak istiyor ilerde basıyorlar fakat oyuncuları yetersiz Allahtan...Kafasındaki sisteme uyan oyuncuları bulsalar ligi zirvede bitirir sergen hoca
Şükürler olsun... Oohhh...@TFFligler: Son Dakika
Yine İlk Bizden Olsun
Hasan Hüseyin Acar Alanyaspor ile Anlaşma sağladı..
Şuan İtibariyle Alanya'da olan oyuncu 3,5 yıllık anlaşmaya imza atacak...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fb salça olmuş bile muhtemelen devre arası bişeyler olurBurak Kapacak'i denemek lazim