Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen hoca bjk ya saldırgan futbol (Alman Ekolü) oynatmak istiyor ilerde basıyorlar fakat oyuncuları yetersiz Allahtan...Kafasındaki sisteme uyan oyuncuları bulsalar ligi zirvede bitirir sergen hoca

Sergen hoca uzun zamandır Alman ligini çok iyi takip eder

Bize ters gelirler malesef. Bizle oynadiklari macta mutlaka topu bırakıp, nkoudou larin mensah ile cikmaya calisacaklar. Tabi biz onyekuruyu alırsak isler degisir.

O halde bizim maçta marcaoya baskı yapıp top çıkarmasını önlemeye çalışacaklar. Donk-marcao oynar gibi sanki. Donk saçma işler yapmazsa, İlk golü biz atarsak bir de hızlı kanat gelirse o tarihe kadar sanki bizim adımıza kolay bir maç olur gibi. Atiba-josef oynarlarsa bizim diğer avantajımız da hücumdaki çoğunluğumuz olur

EqUeIvOXUAApLoy

Dünyaya barış getirecek 3 insan

Soldaki Akasya durağında oynayan (Max Bendo) Obayana değilmi :)

O halde bizim maçta marcaoya baskı yapıp top çıkarmasını önlemeye çalışacaklar. Donk-marcao oynar gibi sanki. Donk saçma işler yapmazsa, İlk golü biz atarsak bir de hızlı kanat gelirse o tarihe kadar sanki bizim adımıza kolay bir maç olur gibi. Atiba-josef oynarlarsa bizim diğer avantajımız da hücumdaki çoğunluğumuz olur

Onyekuru sart. Biz öne geçsek bile rakibe tehtid olamıyoruz. Arda feghouli falan cok agir kaliyor.

Onyekuru sart. Biz öne geçsek bile rakibe tehtid olamıyoruz. Arda feghouli falan cok agir kaliyor.
En hızlı bindiren topçumuz saracchi onun da ne zaman sakatlanacağı meçhul. 2 tane ayağı iyi top yapan hızlı kanadımız olsa oynadığımız oyunu 2 tık daha yukarı çekeriz. Pradızlığın gözü kör olsun

renktaş bende tam tersi düşünüyorum..Bu ikisine vereceğim parayı dorukhana veririm.
Takımda para olsa ben üçünü birden isterim de fatih hocayla çalışmayı çok isteyen 2 oyuncu veya para koparmak için tüm kulüplere oynayan bir oyuncu mu dersek ben bu ikiliyi seçiyorum. Ama sen de haklısın Dorukhan iyi oyuncu baya da iş yapar bizim sistemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt