Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takıma adam gibi B2B'den daha fazla herhangi bir mevkide ihtiyaç var diyen arkadaşları engelliyorum. Futbol yorumu okuma niyetindeyim.

200w.gif

Serdar Ali Çelikler: "Yıldırım Demirören'e UEFA başkanlığı teklifi geldi ve kendisi kabul etmedi." :D :D

Josue yürüyecek fizik gücü bile yok geçen senelerdeki josue sanki başka biriydi
Hamit desek zaten çoktan gönderilmesi gerekiyor
Tolga'nın bir daha sakatlanmayacağı belli değil
Selçuk zaten dikine dripling yapacak hali yok

Bu şartlar altında orta saha transferi çok daha kritik olacak ama koşan + oyunu yönlendiren + sert bir 8 numaraya ihtiyacımız var maicon 8 m euro gibi bir rakam konuşulurken bu rakamı ona verebiliyorlarsak orta saha transferinde de aynı miktarı beklemek gerekiyor tabi 8 m euro haberi şişirme bi haber değilse çok güzel olacaktır tabi iyi bir 8 numara alırsak orta sahadan rakibin geçişleri de zorlaşacaktır nazik selçuk yerine agresif bir adam stoperleri de rahattır yalnız bir an önce bitirmek lazım haftalar geçip gidiyor önümüzdeki hafta pazartesiye kadar umarım bitirirler ama pek umudum yok kesin transferin son günü gene kelepir bir adam alırlar

Transferlerden de ziyade takımdaki en büyük eksiklik disiplin bana göre. Yasin'i, Chedjou'yu gördük ve daha niceleri. Futbolcular çok rahat istediklerini yapıyorlar buna bir dur denilmezse ister Grenier gelsin ister Pogba farketmez. Sonuç yine hüsran olur.

Madem stoper almıcaklar ozaman 3 lü defans oynaylım. Anca öyle sağlamlaştırabiliriz.

......................Muslera......................
........Semih.....Ahmet....Hakan.........
Linnes....Dejong.....Sneijder......Carole
.........Garry.....Podolski.....Bruma........

Madem stoper almıcaklar ozaman 3 lü defans oynaylım. Anca öyle sağlamlaştırabiliriz.

Bielsa olsa olabilir de başka hiçbir hoca bu oyunculara bu sistemi adapte edemez zaten linnes ve carole dan biri batırırsa biteriz ikisi de o ciğere sahip oyuncular değiller 90 dk boyunca o kadar çok git gel yapamazlar ha bruma gibi hızlı 2 tane bek oyuncusu olsa taş gibi sistem olur ama işte arka da çok boşluk veririz sistem çöker

Ofori gibi genç adam alırsak yine Selçuk oynar o yüzden Grenier gibi kendini ispatlamış biri mantıklı olur Badou Ndiaye'yi ben de isterim ama paramız yetmez

3-4-3 şuan kulağa mantıklı gelse de Türkiye'de ve mevcut teknik ekiple bu sistemi uygulamak zor. Aynı şekilde sahip olunan savunma ve 3-4-3'ün kanatlarında oynayacak oyuncularımızın zihinsel olarak bunu kaldırabilecek kalitede olduklarını düşünmüyorum. F.Bahçe Kjaer,Skrtel gibi isimlerle bunu denedi ona rağmen olmadı Semih,Hakan gibi isimlerle malesef intihar olur. :(

Serdar,Ahmet,Semih,Hakan,Koray hepsini toplasan 1 duzgun stoper etmez.Stopere Ahmet Calik'ı aldılar sonra Vida,Hugo,Maicon gibi isimlerle taraftarı oyaladılar.Açıkçası bana sorsalar stoper mi orta saha mı diye kesinlikle adam akıllı bir orta saha derdim.Selçuk yuzunden her mac 10 kisi oynuyoruz maalesef

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyon 25m€ bedelle Depay'ı alacak. Grenier'i elden çıkarabilirler maddi açıdan rahatlık sağlanması için görünüşe bakılırsa yeni bir yapılanmaya gidecekler çok iyi olur Grenier.

343 oynayacaksak doğru kadro
Muslera
Ahmet De Jong Carole
Linnes Tolga Transfer Rodrigues
Podolski Sneijder Bruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt