Nevzat Dindar @nevzatdindar
O bahsettiğim zirve bugüne kaldı.. Riekerink ile yönetim bugün biraraya gelecek.. Ancak ..
O bahsettiğim zirve bugüne kaldı.. Riekerink ile yönetim bugün biraraya gelecek.. Ancak ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem hızlı çalım atabilen hemde oyun kurabilen bir psikopat'dı o kanatlardan
Ah keşke gelseydi
Nevzat Dindar @nevzatdindar 2 dk.2 dakika önce
Hamit gitti.. Selçuk formsuz.. Tolga belirsiz.. Josue olmaz.. Bu yüzden orta alana takviye şart gibi görünüyor..
Nevzat Dindar @nevzatdindar 17 sn.18 saniye önce
Defans için Carole de artık bir alternatif.. Pekala sol stoper oynar.. Bu nedenle tercihi iyi yapmak gerek.. Orta saha dogru hamle..
Madem transfer olmuyor gece gece yüreklerinizi parçalayım mı ?
Didier Drogba / Galatasaray - YouTube Galatasaray taraftarının mutluluktan uctuğu 10 an. - YouTube
Madem forvet almıcaksınız neden sightorsunu fesh ediyonuz adam tam döndü bırak kadroda dursun ölüsü iş yapar en kötü 2-3 maçta bişeyler yapsa fayda faydadır 500 bin euro için yolladılar
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu herif Dniprodayken Sevilla-Napoli falan ayırt etmeden parçalıyordu takımın en öne çıkan ismiydi ama zor liglerde pek tutunamamış malesef umarım yolu bizim takıma düşer çok iyi futbolcu Yarmolenko kadar beğenirdim.
bu gamlı baykus kesın hayırsız haberler verecek. ıyı bı haberı böyle olumsuz olumsuz yalanlıyor ya hıncımı ne yapsam cıkartamam kendısınden.Nevzat Dindar @nevzatdindar
Size dün gece ne demiştim? "48 saat içinde önemli gelişmeler olacak".. Aynen dediğim gibi oldu..
heh işte bunu dıyorum. uyuz herıf ya. eskı badem bıyıklılardanNevzat Dindar @nevzatdindar
Yönetim forvet ve stoper transferine artık soğuk.. O tek atımlık kurşun orta alana düşünülüyor.. Riekerink 'ok' derse hamle gelecek..
:|