- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 dk videosunu izledim. Bi cacık olmaz gibi geldiNasıl bir oyuncu bu ? izleyen takip eden varmı ?

Edit:dedim konuyu kapat de kapatıyım,konu falan yok dio.senı sevmekden nefred ediorum dedim sonra bana benı sevme ısdemıom dedi.
Şu Maicon gelse yeter yaw Maicon savunmayı toparlar baya Linnes-Ahmet-Carole gibi adamlarında verimini arttırır tecrübeli süpürücü bir oyuncu olarak
1 milyonunu scout ekibine verselerdi geçen sezon, simdi 20 milyona ne oyuncular almıştık ucuz ucuzbu yil 23 milyon euro transfere harcadik, ve halen sag bek, sol bek, stoper, orta saha, kanat ve forvet lazim.
selçuk sahada yürüdüğü sürece olmaz olmaz olmaz.... zaten sneijder de yürüyor..
selçuk sahada yürüdüğü sürece olmaz olmaz olmaz.... zaten sneijder de yürüyor..

1 milyonunu scout ekibine verselerdi geçen sezon, simdi 20 milyona ne oyuncular almıştık ucuz ucuz
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Şu an merak edip baktım Dniproda parlayan Konoplyanka diye bir oyuncu vardı Sevilladan sonra Schalkedede pek tutunamamış keşke bi şekilde takımımıza alabilsek çok yetenekli bir oyuncuydu Bu ligde kral olurdu 2X Lens-Bruma kalitesinde bana göre