Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a

C2OhJkXXEAMNqn_.jpg

Sergen mi bu?

nevzgawat Evren kadar bile haberci değildir açıkçası Evrende berbat bir haberci ama nevzgavat dahada berbat şimdi forvet falan alırsakta yönetim sağ gösterip sol vurmaya çalıştı der

hee lig başladı kupa mücadelesi başladı

Bizim yönetim biranda ortasahamızın eksik olduğunu yeni anladı

Vee Carole elazığ maçında stoper oynayabildi diye stoper transferinden

Eren karambole 2 gol attı diye forvet transferinden vazgeçtiler

Zaten tükürdüğünü yalayıp yasin'i affettiler + üstüne Chedçu da affedilir

Vee herşeyden kötüsü millet kadrosunu kurdu hedeflerine gidiyor biz ocağın sonunda ortasaha eksik olduğumuzu farkettik
üstüne üstlük daha isim bile belli değil yani

Transferin son gününe kadar ortaya birsürü adam atarlar Marchisio'yla başlarız haberlere klübü bırakmadı sonra Wylan Cyprien haber edilir birkaç günümüzde onunla yenir çok para istediler olmadı denir transferin son günüde Hakan Özmert alınır ve yine Selçuk oynar yine biz kanser oluruz

Rez atıp izleyin ....

bence sağlam bir orta saha stoperden daha önemli.

Sağlam bir ortasaha alsınlar valla sesimi çıkarmıycam isterse stoperde Semih-Ahmet oynasın

Ama işte alamayacaklar adım kadar eminim

Böyle sağlam sürekli oynattıkları ortasahayı hiçbir takım devre arası bırakmaz hele heleki bizimkilerin verdiği 2-3 milyon'a hayatta bırakmazlar

Ali Naci'de aynı şeyleri söyledi Nevzat'la orta saha alacaklar sanırım

Ama yine çöpün birini getirirler

Ahmet-Serdar-Chedjou-Semih-Hakan-Koray olmasına rağmen stoper transferiyle gündemi oyalamaları ve sonunda gerçeği itiraf etmelerini bekliyordum ki Nevzat'a göre olan bu.
Eren ve Podolski 2-3m maaş alan futbolcular bu ikisi varken ve mevcut dizilişte (4-2-3-1) biri açıkta kalıyorken Olungalarla gündemi oyalamalarıda alışkın olduğumuz Özbek Brothers yöntemlerindendi.
Takımın birçok eksiği var ama ortasahada da çok çok büyük formsuzluk, isteksizlik, ruhsuzluk var. Rodrigues vari güzel bir scout transferiyle doldurmalarını umuyorum Selçuk'un yerini şahsen. Selçuk'u kesmeye cesaretleri yeter mi? Bilemem. Ama geldi de geçiyor, Hamit'ten tek farkı ismi Selçuk'un. Ortasaha alınacaksa nokta atışı yada mevcut yeteneği ve potansiyeli ile önemli bir değer olmalı. 3 gün içinde netleşir heralde, hakkımızda hayırlısı.

orta saha alacaklarmis, peh...

ulan defansta kim oynayacak? hakan balta mi? adamin beli donmuyor, sigara icmekten cigerler hasat olmus. yeter be.

orta sahaya kimi alirsaniz alin yine selcuk oynayacak. ayni sag bekte oldugu gibi.

STOPER VE FORVET SART...

twitterdan biri yazdı doğru yanlış bilemem...
Tomas Pina,Clement Grenier,Nuri Şahin...orta saha konusundaki isimler bekleyip görelim doğru mu yazmış

bunlar ne zaman akillanacak ?
orta saha tamam gerekli olabilir ama bi nevi idare edilebilir forvet desen poldiden iyisini bulamazlar bu saaten sonra scout transferi olablir fazla harcama olmaz.

ama lider stoper olmayinca defans calismiyor, bütün defans ne bekler ne yapacagini biliyor ne yardimci stoper.
defans tam bir cöplük gibi oluyor en önemli transfer lider stoper transferi.
gol her zaman atiyoruz hatta ilk önce biz atiyoruz ama defansin yüzünden tamam bu maci rahat aliriz diyemiyoruz.
her zaman hamza balliyla sampiyon olunmaz !
kace senedir stopersiz oynuyoruz, yabanci lider stoper transferi sart artik.

Grenier faydalı olur, Nuri'nin sakatlık sorunları var. Grenier> Nuri > Pina bizim ihtiyaçlarımız doğrultusunda.

ben de Grenier'i isterim ama gidip Nuri'yi alırlar....Grenier Selçuk'tan sonra baya üst düzey etki yaratır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt