Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C2dgPDJWEAAS0rb.jpg

Tanju Çolak :"Galatasaray şuan 8 puan daha fazla olabilirdi, eğer Selçuk İnan oynamasaydı.

Tekrar tekrar söylemekten zarar gelmez. Top sürebilen çift yönlü bi oyun kurucu ilk hedefimiz olmalıdır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yil 23 milyon euro transfere harcadik, ve halen sag bek, sol bek, stoper, orta saha, kanat ve forvet lazim.

Şu Maicon gelse yeter yaw Maicon savunmayı toparlar baya Linnes-Ahmet-Carole gibi adamlarında verimini arttırır tecrübeli süpürücü bir oyuncu olarak

selçuk sahada yürüdüğü sürece olmaz olmaz olmaz.... zaten sneijder de yürüyor..

Renktaş haklısında Tolga dönünce biraz form bulana kadar sabrederiz sonra de Jong-Tolga oynar Selçuk burnu sürtünce yine az biraz kıpırdanır bu sezonluk idare ederiz diyorum ama stoperlerin hiçbiri tam güven vermiyor bi tane yabancı stoper alıp yanına yerlilerden biri ile yamayabiliriz bence maximum çünkü 2 stoperimizde mevcut kadrodan oldukça sorun yaşarız diyorum çünkü hepsi danışık dövüşüyorlar Ahmet hariç o biraz daha sert oynuyor sakatlanmasa Serdar yanına alınacak yabancı süper olurdu

Galatasaray bir proje takimi degildir, malesef bir cogumuz yanlis fikre sahibiz.
muslera, sneijder ve melo gibi uzun vadeli oynayacak adamlar alinmali. iki kamyon yuklu cop futbolcu geldi, hepsiini topla bu saydigim uc isimden daha masrafli cikti.

geneleve gidip ikidebir bakire aramanin manasi yok, git en saglamini al sana yillarca baksin kardesim :P

1 milyonunu scout ekibine verselerdi geçen sezon, simdi 20 milyona ne oyuncular almıştık ucuz ucuz

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Şu an merak edip baktım Dniproda parlayan Konoplyanka diye bir oyuncu vardı Sevilladan sonra Schalkedede pek tutunamamış keşke bi şekilde takımımıza alabilsek çok yetenekli bir oyuncuydu Bu ligde kral olurdu 2X Lens-Bruma kalitesinde bana göre

Şu an merak edip baktım Dniproda parlayan Konoplyanka diye bir oyuncu vardı Sevilladan sonra Schalkedede pek tutunamamış keşke bi şekilde takımımıza alabilsek çok yetenekli bir oyuncuydu Bu ligde kral olurdu 2X Lens-Bruma kalitesinde bana göre

Hem hızlı çalım atabilen hemde oyun kurabilen bir psikopat'dı o kanatlardan

Ah keşke gelseydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt