Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar@nevzatdindar
Yönetim forvet ve stoper transferine artık soğuk.. O tek atımlık kurşun orta alana düşünülüyor.. Riekerink 'ok' derse hamle gelecek..

:|

Bence yönetimin tercihi mantıklı ama bu çapsız yönetim hangi çöpü alacak diye düşünüyor insan

STSL'den bir çöp alırız kesin

Ndiaye pahalı olur o ihtimal dahilinde bile değildir

tek kurşun filan diyor herhalde gökhan Töre

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Hem hızlı çalım atabilen hemde oyun kurabilen bir psikopat'dı o kanatlardan

Ah keşke gelseydi

Bu herif Dniprodayken Sevilla-Napoli falan ayırt etmeden parçalıyordu takımın en öne çıkan ismiydi ama zor liglerde pek tutunamamış malesef umarım yolu bizim takıma düşer çok iyi futbolcu Yarmolenko kadar beğenirdim.

Serdar Ali Çelikler: "Beşiktaş, kafayı Fenerbahçe'ye takmış durumda. Tutulmuşlar. Sürekli Fener'e odaklanmışlar hata ediyorlar."

Serdar Ali Çelikler: "Beşiktaş, Fenerbahçe ile uğraşana kadar Galatasaray'a baksın. Esas rakipleri onlar."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray son 10 haftaya zirvede girsin, güle oynaya, bayrak sallaya sallaya şampiyon olur. Görürsünüz."

:D

Madem forvet almıcaksınız neden sightorsunu fesh ediyonuz adam tam döndü bırak kadroda dursun ölüsü iş yapar en kötü 2-3 maçta bişeyler yapsa fayda faydadır 500 bin euro için yolladılar

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem forvet almıcaksınız neden sightorsunu fesh ediyonuz adam tam döndü bırak kadroda dursun ölüsü iş yapar en kötü 2-3 maçta bişeyler yapsa fayda faydadır 500 bin euro için yolladılar

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam sezon sonuna kadar bedava oynamayı teklif etmiş hatta

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Ahmet-Semih-Hakan-Carole muazzam bir rotasyon oldu gerçekten,Hiçbirine 10 üstünden 7 veremezsin hiçbiri varken savunmada güvende olduğumuzu hissedemeyiz ama şişik diye adam alınmıyor şampiyonluğa el sallarız bana göre stoperi es geçersek orta saha bile stoperin arkasında kalır

Bu herif Dniprodayken Sevilla-Napoli falan ayırt etmeden parçalıyordu takımın en öne çıkan ismiydi ama zor liglerde pek tutunamamış malesef umarım yolu bizim takıma düşer çok iyi futbolcu Yarmolenko kadar beğenirdim.

Aslında ilk geldiğinde fenada başlamadı Sevilla'da zamanla takım dışında kalmaya başladı JORGE SAMPAOLİ'nin takımında yer almasıda zaten imkansız gibiydi

Schalke 04 onun için hiç iyi bir tercih olmadı kimin ne yaptığı ne olduğu belli değil takımda aynı prandelli'nin Galatasaray'ı gibi Kolašinac sol kanat gibi oynuyor Meyer ST gibi oynuyor daha güçlü fiziksel olarak diri bir ortasaha istiyor sanırım WEİNZİERL oda yeni yetme bir Td zaten

Yani Konoplyanka'dan ümidimizi kesmemeliyiz teknik ve sürat ve yetenek çok üst seviyede bir topçu form tuttuğu zaman çok çok şeyler yapabilir

Ahh keşke keşke gelebilse

bence sağlam bir orta saha stoperden daha önemli.

Nevzat Dindar@nevzatdindar
Size dün gece ne demiştim? "48 saat içinde önemli gelişmeler olacak".. Aynen dediğim gibi oldu..
bu gamlı baykus kesın hayırsız haberler verecek. ıyı bı haberı böyle olumsuz olumsuz yalanlıyor ya hıncımı ne yapsam cıkartamam kendısınden.
neguzel daha evvel floryaya alınmıyordu duvarların ustunden ızlemek durumunda kalıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt