Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER ISTIYOM TRANSFER

CHED VE POLDIYI DEHLEYELIM

*taptap*

Poldi&Josue gidecek gibi
Hatta Chedçu'da gider bir şekilde

Daha kiralık sözleşme feshi filan gidebilecek Endogan Adili Berk Ünsal Kerem Caliskan filanda var

23'e filan düşsün bir kadro sayısı 2*3 topçuda gelirse 25*26 gayet iyi kadro sayısı için

Aylar önce yine a spor'da diarra %99 bitti demisti nazif

Levent Nazifoğlu: "Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; çok kaliteli oyuncular alacağız. Podolski giderse onun da yeri dolacak."

Şu hanzo josue'nin şekillere bak ne verdin ne istiyosun sen kimsin lan bjk maçının hesabını ver önce hadsiz

TapaTalK

Orta Saha neden alınmaz anlamış değilim.En çok ihtiyacımız olan mevki orta saha

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki; çok kaliteli oyuncular alacağız. Podolski giderse onun da yeri dolacak."

En iyi ihtimalle kasımpaşadan Ademi alırlar.

Taraftarla nazifin kalite anlayışı tutmuyor. Biz Serdar'a, Ahmet'e çòp diyoruz. Nazif kaliteli transfer olarak goruyor.

hqdefault.jpg

Dertler bitecek

TapaTalK

10 gün içerisinde dedikleri kaliteli yabanci stoper ve yıldız golcüyü alabilme ihtimalleri nazifçe konuşursak %99

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben gediom unutmayın bigun olursem buldoglarla gomun beni

Geçmiş olsun. Bu saatten sonra yapacakları transferlerden hayır gelmez.
Bu kadroyla 3. olabilirsek büyük başarı.

Bu liseci zihniyet ve genel kurul profili ile bu külübün işi çok zor. Riva ve floryada hiçbirşey anlaşılmadan 3 kuruşa elden gidecek. Herkes hakedildiği gibi yönetiliyor. Kesinlikle bu taraftar profiline göre bu yönetim çok normal.

Hem boyle diyorsunuz hem JOR a laf atiyorsunuz... Adam elinden gelenin en iyisini yapiyor diyoruzda inanmiyorsunuz :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt